U
umairsiddiqui
Guest
Ну, я дуже пізно стартера для проектування друкованих плат ....!
У будь-якому випадку ...
1 .. ПХД Проектування HOWTO?Я повний новачок у цій галузі,
люб'язно надають посилання на основні Info
(посилання на книги по основних EDABoard / Інтернет, навчальні посібники і т.д.)
1.5 ... добре!необхідно керуватися паяльні ... інші, ніж від AVRFreaks ... (в даний час застряг в ООМЗ ... довгий шлях для SMT)
2 .. без попадання яких-небудь релігійних обговорення: Чи є OrCAD Макет Плюс добре для повних новачків?
(якщо так забезпечити перехід запуску інформація
тобто Tutorials ..) (якщо немає: рекомендувати іншим .. з Tutorials)
3 .. А "Маршрутизація Учебник" також потрібно.
4 .. додавши підходить як contraints отворів і відстань між ними: Я хочу використовувати ПКС-макету
програмне забезпечення для лікування viro-board/bread-board як один шар ПКС.(в основному для використання автоматичної маршрутизації потенціал), також це може бути?Є інший спосіб, щоб зробити (quike гарною маршрутизації)
У будь-якому випадку ...
1 .. ПХД Проектування HOWTO?Я повний новачок у цій галузі,
люб'язно надають посилання на основні Info
(посилання на книги по основних EDABoard / Інтернет, навчальні посібники і т.д.)
1.5 ... добре!необхідно керуватися паяльні ... інші, ніж від AVRFreaks ... (в даний час застряг в ООМЗ ... довгий шлях для SMT)
2 .. без попадання яких-небудь релігійних обговорення: Чи є OrCAD Макет Плюс добре для повних новачків?
(якщо так забезпечити перехід запуску інформація
тобто Tutorials ..) (якщо немає: рекомендувати іншим .. з Tutorials)
3 .. А "Маршрутизація Учебник" також потрібно.
4 .. додавши підходить як contraints отворів і відстань між ними: Я хочу використовувати ПКС-макету
програмне забезпечення для лікування viro-board/bread-board як один шар ПКС.(в основному для використання автоматичної маршрутизації потенціал), також це може бути?Є інший спосіб, щоб зробити (quike гарною маршрутизації)