КОНТРОЛЕР ТЕМПЕРАТУРИ

M

mrbautista

Guest
Добрий день, Це безкоштовно нікому ... для власного користування ... Я зробив проект для контролю температури в приміщенні нашого радіо система, керована номер, ви можете встановити викликати тривогу, якщо фактична температура більше заданої температури. При цьому використовується DS1620, PIC16F84A і CD4094 розширити введення / висновку за ПОС. Це перевірено і роботу знайти. Приєднаний. RAR мають ПІК Основні кодексу, Hex, Jpg схеми та моделювання Proteus.

Привіт, Що таке vesion з OrCAD, щоб відкрити схему

Привіт Вам необхідно відкрити його в Proteus зроблені labcenter.co.uk. DL їх демо-це велике програмне забезпечення. Cl

Ви б конвертувати схему в форматі PDF або JPG формат.

[Цитата = hassan1980] Ви б конвертувати схему в форматі PDF або JPG формат. [/ Цитата] Там JPG (TEMP DISPLY.JPG) формату схеми в файл RAR.

Привіт, хлопці, Хто-небудь може мати код (ПОС Основні Протон коду) реалізувати за допомогою PID? PID (пропорційно Інтегральна похідних) є хорошим методи системи управління, але я манекен про це, я вже прочитав алгоритм, але його важко бути перший таймер, я зробив пошук по сайту, але все ж я не можу реалізувати. Проект використовує датчик температури DS1602, (будь-який процесор ПІК можуть бути використані). Допомога?? Більше потужності,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back