КНТ> MWS резонансної структури

M

Meta_Frank

Guest
Здравствуйте,

Я працюю з КНТ MWS і я моделювати (перехідних Вирішувач) високої резонансної структури (розкол кільцем) у регіоні ГГц, де я не знаю точних резонансних частот.Я поклав пробного поля магніту в центрі кільця.

Структури будуть порушуватися з плоскої хвилі.Для дискретизації я встановити значення для "Лінії на довжину хвилі" та "нижньої межі сітки" до 25.У результаті резонансної частоті 1,72 ГГц, але якщо б я збільшити дискретизації цінностей я досягти більш високого резонансну частоту, наприклад, 1,76 ГГц для 35 і так далі.
Для великих значень дискретизації я заліз вище резонансної частоти, які не сходяться відносно певного значення.

Як домогтися реального резонансної частоти від мого симуляції?

якщо ви докладете файл проекту, може бути, я можу допомогти

Привіт irfan1,

Я клеєного моєї моделі на це повідомлення.

Додаткове питання: Чи можу я отримати "реальний" Q-фактор, наприклад, від H-зонд, тому що немає S11 і S21 з-за хвилі збудження площині?
Я знаю, що Q-фактор становить близько 20-30.Якщо я намагаюся отримати від H-зонда я 48.

Дякуємо за допомогу!
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Привіт,
Навіть якщо порушення плоскої хвилі, ви все одно можете отримати відображення.Існує обговорення на дошці про це.Таким чином, це може бути можливим, щоб отримати Q-факторів.Додано через 5 годин 47 хвилин:Привіт,
Я вже перевірили свої структури.Пара зауважень про структуру:
Це дуже резонансної структури.Таким чином, щоб отримати резонансну частоту правильно, ви повинні дбати про дві речі.По-перше, необхідно, щоб енергія впаде до -80 дБ.По-друге, потрібно визначити, високі місця поля в структурі.Тому, що ці місця внесок у реакцію структури в найбільшою мірою.У разі розколу кільця, важливо точно описати розколу.Для тонкого моделювання, з мого досвіду, потрібно не менше 4 сітки клітин в розкол.Ще одне, останнє зауваження, замість H-зонд, я хотів би запропонувати розміщення E-зонда віддаленому від структури для визначення передачі.Резонансна частота буде відображатися як падіння в трансмісії.І це буде дуже різким.

Здравствуйте,

Дякуємо за зауваження.

На жаль, мій досвід MWS є, якщо ви спробуєте відповісти на одне запитання ви знайдете два (і більше) і нові питання.Питання 1

Як я вважаю, що розкол з 4 meshcells?-
Я бачу, з можливостями:

а) можна розширити "Лінії на довжину хвилі" та "нижньої межі сітки" до 100, ніж я 4 meshcells в розкол, але я також дуже довгий час розрахунку (особливо, коли енергія dropes до -80 дБ), і я більше 1 млн meshcells.

б) Інша можливість полягає у використанні subgrids [Mesh Властивості -> "Використовувати локальний фактор уточнення обсягу" встановлений на 8 і встановіть прапорець "subgrids Використовуйте для Voume refinments"] буде зменшити число meshcells до 17000.

Хіба б) правильному шляху?Питання 2

а) У чому полягає перевага використання E-зонд замість H-зонд?

б) Яким чином можна обчислити відображення і передачі?

Я спробував отримати Q-фактора для порушення плоских хвиль, як це обговорюється в іншому потоці.Я поставив перед зонда (H_i) і позаду (H_o) мій структури з вектором.Після моделювання я можу розраховувати S-параметрів (з Matlab).H_i і H_o є складними

Відображення: S11 = (H_o. / H_i). ^ 2
S11_abs = ABS (S11)
Коробка передач: S12_abs = 1 - S11_abs

Це моя перша думка, але я не впевнений, що це правильно

1 спосіб збільшити сітку тільки між розбиває це вставити блок (блок повітря) між розколу.І ви можете визначити локально сітки властивостей повітря блоку.Таким чином, можна отримати 4-сітки клітин в розкол області.

Формулу, яку написав не можуть бути застосовані, щоб відкрити область завдань.Але ви можете отримати відображення.Вставте поля зонда Infront E структури.Виконати моделювання.Результаті зонда будуть відображені поле падаючого поля.Давайте називати це Etot.Потім, розпочніть вільного моделювання простору (Ви можете зробити це, встановивши всі об'єкти, як вакуумні).Назвемо результаті зонд для вільного моделювання простору Efree.Потім відбитий сигнал буде Eref = Etot-Efree.Тоді S11 буде Eref / Efree.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back