КНТ Eigenmode Solver

S

savedadogs

Guest
Привіт Все,

Я новачок в КНТ.Я був HFSS користувач протягом 3 років.Я використовую HFSS для eigenmode рішень Sievenpiper структури та інших періодичних структур.У HFSS, PML можуть бути використані в eigenmode Решатель для імітації вільного простору ... це мої структури відкриті для повітря.Однак, в КНТ, представляється, що я не можу використовувати ПМЛ (відкриті граничні умови) по eigenmode Решатель.Як можна змоделювати періодичних структур, які є відкритими для повітря, таких, як Sievenpiper структури.Ваша допомога оцінив у цьому питанні.Я помітив, що КНТ прикладах всі ДВК граничними умовами.

savedadogs писав:

Привіт Все,Я новачок в КНТ.
Я був HFSS користувач протягом 3 років.

Я б не погодитися з em_solver,

Я імітіруемих деяких періодичних структур успішно КНТ
але не з eigenmode Решатель.
Що саме ви намагаєтеся знайти в eigenmode Решатель?

П.

Pushead,
Интересно ли вам намагалися вирахувати bandstructures періодичних структур.Як bandstructures ми бачили на фотонів кристалах.Крім того, ви спробуйте періодичні граничні умови для eigenmode Решатель?

Я хочу використовувати eigenmode Решатель створити дисперсійна схема періодичної структури.Як я merntioned, КНТ не дозволить мені використовувати відкриті граничні умови для eigenmode Решатель моделювання.Як я можу налаштувати структуру так, що повітряний область (вільного місця) на верхній?Вона не представляється можливим ... Єдине, що я можу думати про полягає в тому, щоб зробити великі airbox і використанні тангенціальной-E bounary стані.Будь-який, є пропозиції?

може бути, я зможу допомогти U, U Wenn посаду ур моделювання файли

Ви можете побудувати досить великий airbox і використання ДВК або PMC bounary умова для airbox згідно з періодичними граничними умовами.

Бертон писав:

Ви можете побудувати досить великий airbox і використання ДВК або PMC bounary умова для airbox згідно з періодичними граничними умовами.

Привіт, em_solver

Як я знаю, КНТ MWS точніше і зручніше, ніж HFSS в eigenmode solver.For Приміром, це не потрібно вгадати високих частот, якщо КНТ MWS,
у той час як необхідно точно вгадати в HFSS.

2smallcatЗ мого досвіду HFSS більш надійної та точної eigenmode решатель ніж CST (особливо для розрахунку то з втратами).
Той факт, що вам потрібно вказати низькі частоти в HFSS це плюс, тому що іноді мені потрібно знайти високого порядку режим врегулювання і не
можливість зробити це саме в CST (треба уточнити - 20-50 режими, наприклад).Крім того з КНТ ви обмежені з граничними умовами
(Е Н
І тільки застосувати до основного симетрії рівнини, не імпедансной кордоном, не ПМЛ).
А головний недолік ГПСП полягає в тому, що немає subgreeding сітка доступна для eigenmode Решатель ще.
Для деякого геометрія КНТ вимагає занадто великих мережка, і кілька днів для розрахунків.

Привіт,

Не хочу бути небезпечний, дуже зацікавлені, якщо хтось отримав КНТ адаптивної зчеплення на зближення?Він ніколи не сталося зі мною, навіть у випадку дуже простих структур.

flyhigh

Привіт flyhigh!

Я зробив кілька експериментів з сходимости як з КНТ і HFSS.
Що HFSS все працює нормально і зрозуміло для мене (якщо ви визначили Ніцца зовнішньої межі наближення результат зібралися дуже добре)
Але з КНТ, я знайшов freqs є зібралися добре тільки на певну величину (~ 1%), і якщо ви хотіли б бути більш presize,
про сходимости до 10 ^ -3 або 10 ^ 4 йде дуже повільно.Щоб отримати одне і те ж значення, як HFSS передбачає КНТ потреб 10-й раз більше часу!
Я зробив це випробування в галузі геометрії.

Я використав airbox вище верхньої патч періодичної структури
Однак я couldnt отримати правильні результати для грибів типу EBG

в режимі 1 отримати частоти дорівнює 0 для всієї частини Brilliun зони.Крім того, я не знаєте, що має бути початок і зупинка на який-небудь частоти періодичної структури.
Я отримую differerent результати, коли я змінити діапазон частот

кожен, хто успішно імітіруемих дисперсійна діаграми за допомогою КНТ MWS прохання поділитися своїми висновками

спасибо

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back