КНТ - малювати еліпс проблема

G

Guest

Guest
Шановні,

Я зіткнувся з проблемою малювання еліпса в тренажері КНТ.

ellipse?

Хто-небудь знати, як залучити половину
еліпса?Дякуємо за допомогу.

BR,

Травень можна спочатку намалювати ellispe потім намалюйте прямокутник (половина розміру еліпс), то просто булевої операції.

Вона працює

Ви хочете зробити що еліпс як крива?Якщо це так, ДСП дозволяє зробити будь-якої форми, які можуть бути desribed рівняння.Я не пам'ятаю точні шляху, але це описано в керівництві PDF в установці реж.Я збудував парабола раз таким чином.

Цитата:

Травень можна спочатку намалювати ellispe потім намалюйте прямокутник (половина розміру еліпс), то просто булевої операції.Вона працює

Крім того, можна побудувати половину еліпса за допомогою 2D криві (і необхідності піклуватися про координацію), але вона повинна бути використана для набагато комплексі лизати крива для малювання Вівальді форми і т.д.

Нарешті, я знайшов його.Ви повинні використовувати макроси VBA.У меню виберіть пункт Макрос -> Construct -> Створення 2D крива аналітичного характеру.Після вибору, що КНТ буде побудувати деякої кривої.Тепер треба перейти до історії і чим змінити визначення VBA виробленої криву, то ви можете використовувати параметричне рівняння еліпса і побудувати будь-яку частину її, залежно від значень параметрів.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back