КНТ: втрати металу і нормальний матеріал

G

Guest

Guest
Я моделювання просту структуру Полоскова в КНТ і намагається отримати втрати провідника для великого діапазону частот.

Мені цікаво, якщо хто-небудь створив моделювання за допомогою провідника нормального типу матеріалу і specificing електропровідність?Я намагався, і я до сих пір отримують неправильні результати.

стандартний матеріал в КНТ коштів діелектричних, у Вас повинен втратами металу.

Я читав через файл довідки, і говорить, нормальний матеріал з електричної провідності слід використовувати для більш низьких частот.

Файл довідки можна знайти в розділі втратами металу на тему матеріал Огляд у файлі допомоги.

Привіт,

стандартний матеріал для провідника можна використовувати, якщо структура у вигляді тонких (або тонше), а глибина скін-шару матеріалу.

На якій частоті ви шукаєте?

F.

Привіт Silent,

Ви сказали, що отримати невірний результат.Неправильно в якому сенсі?у зв'язку з чим?
Чи є у відношенні різних calulator, формула в книзі, вимірювання прототип або що ще?

До речі: У мене аналогічна проблема.

П.

Я не знаю, що сталося, але ви можете Creat матеріалу себе в КНТ.

Хлопці, ви знаєте який-небудь посилання, яка містить файл діелектричних матеріалів, які я можу використовувати в КНТ мати точні симуляції?

Привіт, Я також стикаються з тією ж проблемою, мої перші спробувати це налаштувати подвійний transimission пластини лінії з урахуванням втрат матеріалу затиснутою між двома пластинами ДВК, а товщина пластин і втратами шару між ними все мікрометра розмірності, я Можна використовувати як стандартний діелектрика з втратами провідності або металу, але я не можу отримати уявної частини імпедансу, ДСП завжди дає мені дійсне число.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back