КНТ власних мод вирішувати проблеми точності!

G

Guest

Guest
Я бачу в її керівництві, ми повинні вимагати більше, ніж режими, необхідні для забезпечення точності, оскільки вирішальний може дати бідним accurary для вищих мод порядку.

Але один раз, щоб підтвердити збіжності результатів визначається розв'язувача, я збільшити щільність сітки, крок за кроком і перевірити зміни.
У якійсь мірі, я думаю, сітка не дуже щільною, так само 900 000 клітин, але навіть деяких нижчих мод низька точність (відзначені * КНТ).

Будь-який стикалися з такою ситуацією?У чому причина?

Дякуємо за увагу ур!

Привіт,

які КНТ власних мод вирішувач ви використовуєте?АКС або JD-Solver?Якщо ви зацікавлені тільки в перші кілька режимів, я вірю краще використовувати JD Solver.

F.

Так, я використовував метод АКС.

Тоді це недолік методу АКС?

Я постараюся JDM.

Спасибі у!

Привіт

думаю, це дійсно не недолік.JD Solver є більш надійні, наскільки я знаю.Гра навколо з АКС Solver Параметри також можуть надати вам гарні результати.

JD Solver acaluates режим після режимі.Calcualtion час зростає з кількістю режимів вам потрібно.АКС Solver calcualtes кілька режимів один постріл.Для більшої кількості режимів АКС Solver є набагато швидше ...

F.

Що ви маєте на увазі під "граючи з АКС Solver Параметри"?Які параметри можна налаштувати для отримання кращих результатів?

З іншого боку, режим числа я хочу, це не великий, всього 5 або 6.
Але тепер КНТ споживає 1,5-2 G Рам і, нарешті, неправильно припинено.
Я не знаю чому, може бути припинено OS?

Я чув, Windows може працювати в самих 2G оперативної пам'яті, те, що ОС повинна бути використана для більш складних моделей і більше пам'яті?

Спасибі у всіх!

Привіт бродив серце,

у вирішальний спеціальні настройки знайшли параметри, такі як оцінка highgest eigenfrequncy наприклад.Значення за замовчуванням 0, якщо ви не не higherst частота.Однак, якщо ви alreday є дуже хороша думаю (може бути, деяких до моделювання), ви можете ввести цей номер там.

Який розмір ваших розрахунків через сітку клітини?)

Можливо, вам потрібно відправити структури го гарячої лінії КНТ.Ти коли-небудь з ними зв'язатися?

F.

Так, я теж бачу оцінювання параметрів highgest eigenfrequncy.
Я просто дав більш об'єктивно оцінювати, вирішувач працює зараз.

Моя модель має більш ніж 900M сітки клітин.

Ви хочете сказати, я можу отримати допомогу з домашньої сторінки КНТ?

Привіт!
Будь-який з розділу підтримки (ви повинні увійти для цього) або по електронній пошті
Інформація (в) cst.com.

F.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back