КНИГА ПОТРІБНО: "Цифрова обробка сигналів Використовуючи MATLAB & д

U

usman_star2

Guest
Привіт, мені потрібна книга в PDF форматі. "Цифрова обробка сигналів Використовуючи MATLAB" К "Джон G Proakis» і «Vinay До Інгл" Я також бачу попередні повідомлення про це книгу, але ніхто не відкрити цю книжку. плз, якщо у кого ця книга потім дав мені найближчим часом в PDF форматі. Дякуємо.

proakis і вогонь у вогнищі? Я тільки чув proakis і manolakis .. це одна нова редакція? З повагою, wiztronix

ні це не новий друг. якщо і є proakis книгу потім дав мені цю книгу добре

Гей братан, ви можете знайти Вашу книгу безкоштовно завантажувати d'тут .. http://www.4shared.com/network/search.jsp?searchmode=2&searchName=proakis&x=0&y=0 насолоджуйтеся! З повагою, wiztronix пс - я дуже вдячний, що ви натиснули "допомогла мені" кнопки ще до того, я насправді допомогли вам .. тільки свого роду споріднення, яка робить світ обертатися ..

О ні братан, я вже цю книгу мені потрібно "Цифрова обробка сигналів Використовуючи MATLAB" ок використанням MATLAB по proakis. плз цієї книги потрібно

мені потрібно тільки "Цифрова обробка сигналів Використовуючи MATLAB" по proakis нормально у мене є багато книг по MATLAB, але ця книга мені потрібно для мого класу DSP. нормально братан плз допоможіть мені.

Я намагався шукати цю книгу, не пощастило, так що я знайшов його в бібліотеці і запозичив його

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back