КВ підсилювач потужності MOSFET використанням низьких витрат

B

bobytronic

Guest
Привіт, я хотів би конструкція підсилювача ВЧ потужності, але все схемні я знайшов не в потрібній пропускної здатності! Технічні характеристики підсилювача: Вхідний сигнал: від 0 до 12V між 800Khz та 5 МГц Вихідний сигнал: від 0 до 12, але 60 Вт! Я хотів би використовувати ту конфігурацію PUSH PULL ти низька вартість MOSFET (як МАФ ...). тому MOSFET РФ влади, як MRFxxx і ARFxxx дуже дорогі (30 $ блок)! Не могли б ви допомогти мені, будь ласка, для даного дизайну??

Я, здається, пам'ятаю дизайн щось на зразок цього використанням МОП ПТ МАФ .... Пошук шинкою підсилювача ВЧ irf510 на Google ...

для U МГц діапазону може підвищити ефективність за допомогою "низький рівень заряду" МОП-транзисторів, як IRF740LC від International Rectifier. вони LC суфікс у їхній номер. для моделювання ВЧ з танками LC краще використовувати гармонійних моделювання баланс, а не перехідні, це швидко і точно. і може імітувати ваше ЦКТ з Microwave Office, "Серенада" або APLAC або .... BEST!

ок дякую, я намагаюся використовувати Microwave Office. Я знайшов інший дизайн підсилювач потужності MOSFET, але Смуговий близько 100Khz! Хто-небудь знає, який компонент може обмежити цю ВР в цій структурі? (АОП має пропускну здатність 100Mhz), але вона не працює над 500kHz навіть без R11 і C5

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back