З чого почати?

A

akohan

Guest
Здравствуйте групи,

Я просто купив Xilinx Spartan 3E і потрібно, щоб почати кодування.Коли я повинен почати її?

Я зробив кілька дизайн / програмування з використанням VHDL від D @ @ від ltera але Xilinx новій платформі.будь-які поради та пропозиції будуть оцінені.

Є ряд кроків, або в мережі прикладів, які я можу стежити як розминки?Спасибо,
Аміт

В (вхід вільний) Xilinx ISE WebPack є приклади включені.
З меню, в розділі "Файл" виберіть пункт "Відкрити приклад ...'.
У ISE також містить деякі посилання на інтернет Tutorials (Меню -> "Довідка" -> Навчання -> ...)

Большое спасибо за главами вгору.Одна річ, я повинен поставити, де я можу дізнатися про те, як отримати код на Spartan 3E?

Привіт,
Аміт

У VHDL компілятор генерує звичайно. Бітні або. Джед файлів (в зависимости от, якщо ми маємо справу з FPGA або CPLD).

Фактичне програмування здійснюється за допомогою порту JTAG в FPGA / CPLD.Для цього вам, очевидно, потрібен JTAG програміст.
Якщо у вас є повний пакет Xilinx розвитку,
в тому числі таких JTAG програміст / адаптер,
а потім весь компіляції та програмування проводиться в рамках ISE.
Якщо ви не використовуєте Xilinx підтримує JTAG адаптера Ви можете використовувати програмне забезпечення власного JTAG адаптер і використовувати генерований. Bit /. Jed файл.

У деяких випадках такий розвиток пакет може включати в себе будь-які інші засоби програмування FPGA / CPLD.Ви повинні перевірити керівництво по розробці пакетів для цього.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back