Зсув частоти відновлення на символ або зразків швидкість?

B

babyeric

Guest
Привіт всім експертам на тут, хотів би запитати про це питання. При спробі знайти зсуву частоти за допомогою рівняння в підручнику Майер, в "цифрового зв'язку Приймачі": ФСТ = аг {суму {г (KTS) г * ((к-1) Ц.)}, де F є зміщення частоти оцінки я хочу знайти. Повинні г на символ або зразків швидкість? Я намагався знайти зсув частоти використання частоти дискретизації в MATLAB, проте результати, не дуже зручно навіть при високих EbNo = 10 дБ і 20 дБ. Я чув від деяких інших людей, які говорять, що зсув частоти оцінки повинні знайти в символьній швидкості. Однак при символьна швидкість, результат роботи [г (KTS) г * ((к-1) Ц.] буде мати 2 вихідних. Роблячи розкид результатів, він приземлився на 2 місця, на першому і третьому кварталі сузір'я сюжет. Так що, коли знаходження аргумент підсумовування, він не буде точно в такому ж зсув частоти я хотів оцінити. Чи є де-небудь я пропустив? Надія Є експерти, які можуть направляти мені в цьому. Спасибі вам велике.

Зазвичай цей алгоритм використовується в символьній швидкості і в силі (відкриті очі) символ точки - як випереджаюче даних автоматизованого алгоритму, використовуваного після видалення відомих преамбулі. Ви не можете смуги преамбулі так добре в проміжних точках. Звичайно ж Ви можете використовувати довільні вибірки, якщо ваша преамбула пазухи або meandre, але не для модульованих даних

Привіт fontp, дякую за відповідь. Якби я не використовував дані автоматизованого методу, чи може він все ще працює?? Я намагався без NDA, сузір'я г (KTS) г * ((к-1) Ц. стати такими, як це %%%%|%%%%% %%%|%% X% %----------------%% X% |%%%% %%%%|%%%% де X показав результат г (КТС) г * ((к-1) Ts. ** Не звертайте уваги на "%" річ. Я використовував BPSK для мого модуляції і встановити мій зсув частоти 0,06. Потім, коли я підвела всіх точок (вузлів) г * ((к-1) Ц. і прийняти аргумент підсумовування, це буде або близько 0,06 або -3. Я роблю деякі розслідування по ньому і relised, що, коли -3 сталося, через перемикання знака в мої данні . Для наприклад: .. від 1 змінитися на -1 або від -1 до 1 зміна в цьому випадку результат г (KTS) г * ((к-1) Ц. з'являються на чверть нижче сузір'я Звідси й вона як і раніше можна використовувати г (KTS) г * ((к-1) Ц. оцінити зміщення частоти, або я повинен використовувати інший метод для методу NDA. Сподіваюся, що ви можете порадити. Спасибі ще раз.

Я не знаю такої сліпий метод неруйнівного Для НКО зазвичай Вітербо і Вітербо метод. V & V просто anihilate модуляції шляхом зведення в квадрат фази (і частота). Якщо ваш складний сигнал S, то S * S / ABS (S) буде містити ехр (2 * я * ш), ш - кутова частота. зміщення, але нехтувати модуляції на всіх S * S / ABS (S) (або ABS (S) * ехр (2 * я * АГД (S), що те ж саме, якщо ви віддаєте перевагу CORDIC) Але краще використовувати тільки дійсний символ крапки в будь-якому випадку. Якщо ми використовуємо БПФ на довільній сітці вибірки ми побачимо пік також на частота дискретизації. та похідні

Добре, дякую fordn. Дуже корисна інформація, надана вами. Дійсно оцінив це багато. Завдяки спасибі: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back