Зсув транзистора?

T

truebs

Guest
Незважаючи на мої зусилля contionous дізнатися зсув майже з 3 книг і ряду електронні підручники, я ще не Абсолютно зрозуміло.

Можливо я коли-небудь?Якщо я можу повідомити мені, що є хороші практичні відзначає читати для цієї мети.

Яка мета і наслідки колекціонера опір?Чи має ефекту посилення?
Якщо я знаю, biaising це може бути застосована до всіх схемами, як osciilators і підсилювачі таким же чином.

Спасибо!

Її трохи нагадує позбавлення bike.the більше ви це робите, тим краще ви отримаєте на нього.

Чому б не налаштувати транзистора на хліб раді і справді деякий зсув транзистора і читання.

Collector опір (струм колектора Dous посилення ефекту)

Barrybear.

Про "Collector резистор".

Наприклад, для аудіо підсилювач в Схемні загальний емітер, ви можете вирішити, сума поточних щоб зміцнити оперативної точки (стійкий стан), з якої виходу з поточної схеми буде змінюватися через це значення (з-під Cero підсилювач, в два рази стійке поточне значення).І все це, щоб отримати значення струму, який буде задовольняти вашим потребам схему, за допомогою вхідного струму, який занадто малий, щоб використовувати для будь-яких цілей.

Тепер, що базуються в те, що я дізнався при тестуванні деяких схемах:
Якщо вхідний струм складає близько "ПС" (мікро-ампер), і ви повинні принаймні 5 мА для дисків навантаження, то ви можете вирахувати колекціонера резистора для обробки 5 мА, використовуючи значення харчування VCC, так: ( Vcc - VCE) / 5 мА, де VCE (в теорії, книги) є VCE = 0.7В, але в реальному транзистори можуть бути значно менше (іноді близько 0V).

А після вас є резистора для обробки 5 мА, Ви шукаєте транзистор, який у свою таблицю показує гарні Beta (або HFE) посилення для цього сума Collector Current (тому що те, що ви отримаєте в таблицях, бета посилення для певних Collector струму).

І після цього, ви можете здійснити пошук у базі значення резистора і все інше, для збільшення вашої 5 мА допомогою малих струмів як джерело вашій системі.

Сподіваюся, що це допомагає мало.

Поки що.

Шановні truebs,
What U стикаємося, я зіткнулася з тією ж.Непокоїли Таким виграш.Чому б тобі не піти через ee140 трансляція з Берклі.Borderson пояснив це добре.
Я знаю BJT виграш ", але MOS є більш-менш зрозуміло.Ви можете почати з одного етапу підсилювачів.
Це дуже гарна ідея, щоб сфальсифікувати замикання і подивитися його роботи.

Привіт
По-перше, так якщо і знає зміщення понять, U може застосовуватися до підсилювача / OSC.
Крім того, колектор опір покласти в цілях досягнення падіння напруги.Вам необхідно ур Vce якої напруга колектор-емітер буде ок VCC / 2.sayif VCC є 12V, то VCC / 2 = 6V.So U потрібно інше 6V перепад РК і Re.якщо Re має більш високу цінність, то дивлячись опір від бази стає (1 HFE) Re якої є високою.Звідси Re нахиляє бути високим ..
Таким чином, ми поклали кілька вище значення гс на краплю.
сподіваюся, що це допомагає
аЬМ

Пояснень від abhy виглядає красиво
спробувати зосередитися на концепцію поточного колекторі при зміні опору.

Ви повинні знати основні причини та ідеї зсуву.тобто зміщення мереж для дискретних та інтегральних схем.Мікроелектронні з Sedra є гарним довідником.
Так, якщо ви знаєте, упередженість Ви можете використовувати її для будь-яких схем, з невеликими варіаціями.

Так Sedra-книги Сміта good.u можете дізнатися зсув від нього

Опір пов'язана з колектором представляє навантаження в разі загальної емітента, щодо зміщення кожної ланцюга має своє власне умова зсуву в залежності від мети схеми.

спробуйте це посилання вона може бути корисна для U
http://www.williamson-labs.com/

привіт
Ура все плутанини можна легко видалити, якщо і читав boylestad глави NO3 електроніки книзі 7 Ed

Є багато книг по мікроелектроніці, але я пропоную U читати книги й Міллмана helkias або Мильман і grabel.from де і отримаєте повне уявлення про усунення транзистора.
2> elctronic прилади і схеми, Іоанн Павло (нове видання віку). У цій книзі багато завдань, що вирішуються R якому г на базі транзистора зсуву.
3> Електронні принципів malvino. З цією книгою також U можуть отримати деяку допомогу.

Hey Man,

починаючи з нуля, колекціонер опір в основному використовується для отримання напруги і величини колекціонера Res.постановляє Ура вихідним струмом ... Опублікувати N Аван є гарним Coz Boylestead є кращою книгою для studyin Основи BJT's ... сподіваюся, що це знаходить U з твердженням ...

Я настійно рекомендую Вам прочитати boylestead і nashelsky

пояснення дуже добре

звідки ми можемо отримати ці книги, якщо і є він може завантажити його у нас

Усі пропоновані книжки хороші.

Але вам дійсно потрібно встановити невелику схему.Спробуйте змінити різні зміщення і спробувати порівняти.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back