Зрушення фази індуктора

S

Supaswing

Guest
Привіт всім, питання досить простий: Коли я модель котушки індуктивності з MWS, я отримую фазовий кут близько 180 або -180, somethimes 0 градусів. Я завжди думав, що індуктор викликає відставання 90 градусів. (Трохи менше реального індуктора з R і С), тому не так у випадку моделювання? Девід невеликі зміни: Перенісши етапі S11 на 90degree (тобто, щоб отримати пі / 2 фази на низьких частотах), я отримую вхідний імпеданс дуже близько від Вимірювання, чи є сенс?

Як ви оцінюєте S11? Що таке фазовий зсув про який ви говорите?

Я підрахував, S-параметрів в MicrowaveStudio, не вимірював їх. У FDTD, ви берете БПФ відповіді тимчасовій області і розділити їх, так що S11 = FFT (відображеної вихідний O11). / FFT (вхід i1). Я поклав дві ділянки, одна з узятих з Murata за аналогічний індуктор інший з моїх розр. Якщо ви можете подивитися ... З повагою, Давид.

Ваша мережа виглядає наступним чином: SRC (R) - (Port1) --- L --- (порт 2) - зонд (R) S11 = (JWL + RR) / (JWL + R + R) = JWL / ( JWL +2 R), коли з (frequncy) низький, зсув фази становить близько 90 dgree. Він наближається до нуля, коли JWL стає більшим. Коли власного резонансу відбувається, це дуже близько до нуля. Я сподіваюся, що це допомагає.

Дякуємо за рівність, я повністю згоден з вами, і тому я не розумію поведінку моделювання ... Для параметра S помилитися повинна бути помилка в поширенні в тимчасовій області, але я не можу бачити, який, я перевірив сітку, портів, межі, матеріали і т.д.. Я підозрюю, що порушення, частотний діапазон, або вирішує параметр (Курант номер і т.д.). До речі, є чіткий межа погоду FDTD не працює? наприклад, низька постійна розповсюдження.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back