Зростання краю годин ...

L

lordsathish

Guest
Привіт чи може один пояснити, як шльопанці є enebled тільки від зростання або падіння краю годин ...вони використовують будь-RC ckts або притаманні затримка у ворота ...

Привіт,

Фактично, це складається з 2 закритого D засувки що сполучає в серії також відомий як головний-підлеглий D фліп-флоп.

Для більш і більш докладні роз'яснення, у Чи може Google "Підлеглий D тригера".

Нижче наводиться пояснення в Вікіпедії:

Для позитивно фронту підпорядкованої D тригера, коли годинник сигналу низький (логічний 0) дозволяють розглядати по першій або майстер D клямку (перевернута тактового сигналу) високий (логічна 1).Це дозволяє майстру засувку магазину вхідних значень, коли годинник переходів сигналу від низького до високого.Як тактового сигналу йде високими (від 0 до 1) перевернутого активація першого засувки йде низькими (1 або 0), а вартість бачили на вході у майстер засувка заблокована.Майже одночасно, двічі переверненої дозволити другого чи рабом D засувки переходи від низького до високого (від 0 до 1), сигнал часу.Це дозволяє сигналу захопили в зв'язку зі зростанням краю годин по теперішній час заблокований майстер засувку, щоб пройти через раба засувки.Коли годинник сигнал повертається до низьких (1 або 0), вихід "раб" заскочка "заблоковані", і вартість бачили в останній переднього фронту годин проходить у той час як майстер засувки починає приймати нові значення в підготовки до наступного зростання годинник краю.

Ось посилання:
http://en.wikipedia.org/wiki/Flip_flop

Насолоджуйтеся!
Сподіваюся, що це допомагає

Щоб розповісти правду U Я не знаю, сам процес, в якому позитивні краю виявлено в D Flip-Flop, найбільш широко використовується фліп-флоп.Але я додаю нижче показник, який є внутрішньою ланцюга рівні воріт D фліп-флоп.
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back