Зроби Сам серійний кабель з дешевих кабелів телефону

V

varunme

Guest
Ніхто в цьому форумі пробували це? , Чи буде він працювати на рис мікроскопії? [URL = http://jethomson.wordpress.com/2010/02/21/diy-usb-to-serial-cable-for-3usd/] DIY USB на послідовний кабель для $ 3! «Джонатан Томсона веб-журнал [/URL]

Та це працює, мій комп'ютер не мають послідовний порт, так що я з використанням таких кабелів без яких-небудь проблем з ARM-контролер, GPS, GSM модуль, AVRS і ПІК теж. Nokia DKU-5 (або дешеві еквівалент) datacabe має PL2303, як USB для послідовного перетворювача. легко зламати. Вихід TTL може бути будь-який рівень напруги. див. таблицю. Я також стикався з китайською зробив datacable для нокиа яка COB (Chip On Board), але плати колодки були чітко позначені для Tx, Rx, DCD і т.д. це працює теж добре.

Я не бачу причин, щоб обтяжувати себе з такої модифікації, ви можете знайти готові USB до 232 кабелів в Ebay, починаючи з 1,5 дол США Alex

Але тут, у нашій країні, її складно отримати ці речі на Ebay, що виникли в результаті транспортування, а також митних зборів

Ваша стаття була пов'язана для модифікації пункту купив у Interner
Кілька хороших, недорогих, спеціально побудований для серійного USB модулів, тепер доступні на eBay приблизно за 5:55 доларів. Просто шукайте PL2303 або CP2102.
Крім того, я не можу собі уявити, що вони будуть стягувати плату за елемент, який обходиться нам $ 2 (і навіть якщо вони і скільки може коштувати). Ви коли-небудь порядок низькі значення елемента, вони звинувачують Вас на митниці і скільки? Алекс PS значення я згадую включає в себе доставку

Ні, я не наказав нижче цінується пункту

Ви можете придбати USB-кабель до послідовного TTL, які вже мають лінії спалахнула окремих жінок заголовків. Мені подобаються ці USB до серійного модулів TTL для макетування. Вони у вас більше послідовних сигнальних ліній і 3.3В. Звичайно, якщо ви не можете купити у eBay ви могли б знайти кабель Nokia на місцевому рівні і змінити його. DealExtreme має Nokia кабелів і хоча б один USB до серійного модуль TTL. Деякі кабелі Nokia вимагає подання йому 3,3, які можуть зробити їх реальної болю зламати. Також відзначимо, що, USB до серійним RS232 кабелі не те ж саме, USB-кабель до послідовного TTL.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back