Зробити стартовою RFID зчитувач

B

bcas

Guest
привіт, я з вами нове я electronicien і я працювати з mecanicien я хотів би зробити RFID читачеві читати коди клавіш для автомобілів,-використання антени і схеми, як Megamos або інші вилучені з автомобіля. і перегляд ключових-код на ПК, так що я потребую програмний код, який буде введено в Pic (16F84) або інший вгору (MC68HC705) або, як ви хочете. обладнання моя спеціальність велике спасибі Sory для моєї мови !!!!!!!!!!!!!!!

Система RFID містить 1 - RFID карти, яка містить котушку, яка визначає існування Читач (визначає частоту і модуляцію), а потім відправляє її зберігається унікальний ідентифікатор 2-зчитувач RFID, який постійно транслює сигнал читання, а які карти виявляє і реагує на його. Читач може бути тільки СК, як em4095 підключений до антени або повний модуль, який виводить ID послідовного (RS-232), який набагато простіше або ви можете зробити читача з нуля (низькі частоти і антени демодуляції ланцюг підключена до мікроконтролера), ви можете serach [URL = http://www.ehow.com] eHow | Як відео, статті та інше - Trusted Поради для Цікавий Життя | eHow.com [/URL] для отримання додаткової інформації сподіваюся, що допомагає

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back