Зондовая килимки,

N

ninge

Guest
Привіт Все,

Будь-який з знати зонд килимки,
що використовуються в формати.чому ми користуємося цим, і тим, що правила, які ставлять їх у формат?

Я думаю, що подушки повинні бути надані ливарного.А також правила ...

Зондовая подушечки,
що не залежать від ливарного виробництва.Правила, розмірів
і т.д. залежать від зондірующего обладнання буде використовуватися.

Як правило, ви
будете мати необхідний мінімальний розмір пасивації відкриття, а там, ви
будете мати обмеження (в процесі) на місці пристроїв або ліній ближче, ніж на х мікрон, що зонд пасивації колодки ...

Саме про "зонд прокладки", ви також
будете мати інші випробування колодки зазвичай називається "Інженерна прокладки",
на додаток до звичайних також "облігацій подушечки", але я тільки пояснити в першу чергу, тому що я думаю це був ваш вопрос ...

ninge писав:

Привіт Все,Будь-який з знати зонд килимки, що використовуються в формати.
чому ми користуємося цим, і тим, що правила, які ставлять їх у формат?

Зондовая прокладки є колодки, які не
пов'язані безпосередньо з в сторону світу через Сцепляющій з Ic але вони зберігаються тільки для визначення необхідного напруження і струми, використовуючи деякі precize зондірующего методами.

В основному ми використовуємо probepads, коли ми хочемо знати про / р особливо чистий, але O / P doesnot необхідності будь-яких PIN-коду.

Я сподіваюся, що в отримала ідея.

Зондовая прокладки в основному випробування прокладки в якому вони використовуються, перш ніж пакет.

Привіт,
Sandeep

Привіт,

Зондовая прокладки в основному випробування колодки знати напруги або струму в цій точці.
В цілому для критичних точок (місць), ми ставимо тест / зонд колодки.
Планування правила зонда / випробування колодки знаходяться в процесі фото (ДРК-файл)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back