Зовні харчуванням світло / темрява перемикач

D

demachina

Guest
Привіт всім, у мене є питання, яке я (сподіваюся) досить простий. Я працюю над проектом, в якому невелика водневих паливних елементах повноважень невеликий автомобіль. Всі персиковий, але я хочу включити датчик, щоб скоротити ланцюг, коли світло не падає на нього. Те, що я намагався і раніше (безуспішно) був з фоторезистора в серії з паливних елементів і двигунів. Паливний елемент дає близько 6-8 вольт (в хороший день). Проблема була, навіть стільки світла, скільки я міг потрапити на фоторезистор, додав він занадто великий опір (близько 12ohms зі світлом, 200 Ом без) на ланцюгу і вже не міг рухатися двигуна. Отже, що ж мені було цікаво, чи є, чи є спосіб зробити фотоелектричних перемикач Thats зовнішнім живленням. Мені не дозволяють до влади двигун з нічого, крім паливних елементів, але я можу влади будь-якого іншого компонента на цьому автомобілі з батареями, якщо це буде необхідно. Я відчуваю, що це дійсно елементарне питання, але я досить непосвячених. Якщо хто-небудь може допомогти мені, я ціную це! Я просто хочу знати, якщо це можливо, і якщо так, то де взяти частинами, щоб це відбулося. Спасибі!

Я думаю, що вам потрібно, це компаратора водіння реле так осередку відключається в певний, заздалегідь рівня освітленості. Використовуйте фоторезистор та фіксованого резистор, щоб зробити дільник напруги та подання його на одній стороні компаратора. Використання потенціометра на інший вхід компаратора тому встановіть рівень освітленості, при якому вона буде змінюватися стан. Використання транзистора як поточного керма, свою чергу, реле включено або виключено. Контакти реле йти послідовно з з двигуном. Харчування все це від акумулятора, ви повинні бути в змозі зробити дуже мало струму, поки обмотки реле знаходиться під напругою. Якщо ви використовуєте схему запропонованої Treitmey додати фіксовані резистор послідовно з перемінним резистором інакше встановивши її на мінімальний опір готуватиме резистор фото і, ймовірно, контроль, як добре! Брайан.

Спасибі, хлопці. Я спробую ваші пропозиції. Вони були у нагоді.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back