D
demachina
Guest
Привіт всім, у мене є питання, яке я (сподіваюся) досить простий. Я працюю над проектом, в якому невелика водневих паливних елементах повноважень невеликий автомобіль. Всі персиковий, але я хочу включити датчик, щоб скоротити ланцюг, коли світло не падає на нього. Те, що я намагався і раніше (безуспішно) був з фоторезистора в серії з паливних елементів і двигунів. Паливний елемент дає близько 6-8 вольт (в хороший день). Проблема була, навіть стільки світла, скільки я міг потрапити на фоторезистор, додав він занадто великий опір (близько 12ohms зі світлом, 200 Ом без) на ланцюгу і вже не міг рухатися двигуна. Отже, що ж мені було цікаво, чи є, чи є спосіб зробити фотоелектричних перемикач Thats зовнішнім живленням. Мені не дозволяють до влади двигун з нічого, крім паливних елементів, але я можу влади будь-якого іншого компонента на цьому автомобілі з батареями, якщо це буде необхідно. Я відчуваю, що це дійсно елементарне питання, але я досить непосвячених. Якщо хто-небудь може допомогти мені, я ціную це! Я просто хочу знати, якщо це можливо, і якщо так, то де взяти частинами, щоб це відбулося. Спасибі!