Зниження антени розмір Tiny Devices

M

mnieder

Guest
Я працюю над дизайном самодостатньою бездротової датчик вузлів (краю довжиною від 5 .... 15mm).Зараз я в пошуку мінімального обсягу антена (невеликий електронний шар для розгляду цього мізерно мала, але майте на увазі, інший обсяг являє собою металевий блок => екранування наслідків акумулятора).Якщо припустити, що постійна чутливість приймача (наприклад,-100dbm), передачі влади (наприклад, 0dbm) і діапазону (наприклад, 1 м): Я знаю, що ефект від несучої частоти хвилі -> високі частоти дозволяють менші антени, але в порівнянні з 2,4 ГГц до 24GHz знижує діапазон у 10 разів у
зв'язку з високою демпфірующей в повітрі.Після рішення по несучої частоти (наприклад, 2,4 ГГц), а антена форму (наприклад, Miniloop-антена) Я дивлюся на взаємини між антеною ефективність і обсяг.Чи існують будь-які аналітичні формули для будь-якої антени форми, в яких я можу розраховувати ефективності через посилення і гучність?

Читайте будь-які загальні антени книги (наприклад, CA Balanis теорії антен. Аналіз та проектування.) Ви можете знайти цю формули в більшості антен книги.Наприклад.: Для апертура антени (для рівномірного розподілу струмів) Ви можете оцінити ширина пучка на цей вислів: W = L / D, де:
W - ширина пучка-3dB (RAD)
L - довжина хвилі
D - діаметр діафрагми

З повагою,
Набір самих великих

Він говорить, що додавання абсорбера в антені може зсув частоти нижче і зменшити розмір таким чином,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back