Значення фазового центру для UWB

S

snkhan

Guest
Привіт Будь ласка, допоможіть мені знати, чому фазового центру щодо більш важливим для UWB і вона пов'язана з фазою S21. Більше того, як візуалізувати, що він є лінійною для даної частоти відповіді. Спасибі

Ну, якщо ви думаєте, в тимчасовій області, якщо ви намагаєтеся передавати вузький час ширина імпульсу напруги, ви хочете, щоб всі різні частотні складові цієї енергії, щоб прийти приймальню антену в той же момент часу. Якщо ви використовували антену, яка фазового центру поруч з кінчиком для більш високих частот, а ближче базу для більш низьких частот, то чим більше частотних складових прийде першим, і низькочастотних компонент прибудуть пізніше. Ви імпульсу буде розширений, а його справжнє час призведуть до зміщення акценту над маленьким через розширення імпульсу. Ви можете тільки стояти стільки, що до вас є система неприємностей.

Я бачу це питання подібним чином. Фазового центру по собі це не важливо. Переміщення фазового центру подібно збільшуючи або зменшуючи антени поділу. Вона змінює затримки поширення, але це саме по собі не шкідлива. Існує проблема сигналу дисперсії і фази залежить від частоти центру буде ефект дисперсії. Я думаю, якщо differenences у відповіді LPD проти Вівальді. Література вказує як набагато більш дисперсійних LPD, ніж Вівальді. Я підозрюю, що "хороші" Сніп антени це той, який має дуже лінійну характеристику фази проти частоти. Мислення про це як про лінійну фазою S21 є, як я бачу проблеми. (Я знаю, у нас немає s21 в антені з одним портом. Я не хочу відволікатися на ці дебати.) Може бути, ми могли б назвати це "вставки фазу».

Це питання більш адресовані для DS зв'язку в СШП яка використовує один імпульс для всієї смуги пропускання. Однак для OMFDM в СШП фазового центру не має значення. Я бачив кілька паперу (Спрямована UWB), які говорять про фазового центру, і всі вони просто згадати про це. IS фазового центру є більш важливим для спрямована антена UWB?

Omni або спрямованого я не бачу ніякого впливу в будь-якому випадку для фазового центру. Тобто буквальний відповідь на своє питання. Чи можете ви увагу заклопотаність більше? Чому Ви бачите потенційні проблеми? Обидва biff44, і я бачу потенціал зв'язку зі збільшенням дисперсії, якщо положення фазового центру залежить від частоти. Це ваша проблема? Антена biff44 згадується, ймовірно, LPD з деякою мірою спрямованості. Що СШП техніки ви маєте на увазі? Як ти кажеш, імпульс система має різні вимоги в порівнянні з OFDM. Я міг бачити Ваше занепокоєння відбувається в іншому напрямку, а якщо ви дивитеся на масив і хочете, щоб знайти фазового центру для елемента інтервалу. Або ви могли б дивитися на дзеркальній антени і обманюють з кормом позиціонування. Вона приходить туди, де ви збираєтеся з питанням?

Дякуємо за вашу стурбованість. Ви дивитеся tooo добре, але я не дуже добре, що, чому я задавати питання і, чесно кажучи питання я запитав було ", як візуалізувати, що він є лінійною для даної частоти відповіді?"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back