Значення зовнішніх конденсатора

C

chang830

Guest
Ми розробляємо одну IC продукт замінити комерційний продукт.При розробці завершена, я знайшов всі perforamnce відповідає специфікації, за винятком того Exteranl capcitor мої є 8UF ніж 0.1uF в комерційний продукт.Я хочу знати, це який-небудь вплив на custermer?Я маю на увазі від ціни, розміру, замовник буде приймати?Припускає конденсатора необхідно не настільки точні, це будь-яка Samll розмірами і дешевих конденсаторів доступним?

Спасибо

конденсатора дуже дешево, крім того 8ľF є прийнятним і можна купити на ринку.

В термін виконання тільки Здійснення швидкість yourrpoduct де вона буде трохи повільніше .... але думаю, що це буде найкращий вихід.

Syukri пише:

конденсатора дуже дешево, крім того 8ľF є прийнятним і можна купити на ринку.В термін виконання тільки Здійснення швидкість yourrpoduct де вона буде трохи повільніше .... але думаю, що це буде найкращий вихід.

В термін зовнішнього конденсатора ... за межами чіпа 8ľF є значним.

Але якщо у Мена його на чіпі в шапці цього значення, це досить великий ...

Я думаю, нам hould вибрати кращу технологію для виконання шапці отримати низьким енергоспоживанням і низькою премією.Є кілька технологій, щоб побудувати в шапці MOS як PIP або MIM.

chang830 пише:

Ми розробляємо одну IC продукт замінити комерційний продукт.
При розробці завершена, я знайшов всі perforamnce відповідає специфікації, за винятком того Exteranl capcitor мої є 8UF ніж 0.1uF в комерційний продукт.
Я хочу знати, це який-небудь вплив на custermer?
Я маю на увазі від ціни, розміру, замовник буде приймати?
Припускає конденсатора необхідно не настільки точні, це будь-яка Samll розмірами і дешевих конденсаторів доступним?Спасибо

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back