Значення σ в каденцію Монте-Карло

R

rosaeidi

Guest
Привіт Я використовую два прості джерел напруги для введення зміщення в моїй конструкції. Як я можу встановити їх значення σ в каденцію моделювання Монте-Карло? Я хочу використовувати функції Гаусса. Роза

Залежить від того, наскільки розподіл Гаусса ви хочете, щоб покрити: з ± 1σ включити ≈ 68% всіх можливих випадків під ним (ви можете також сказати: 68% рівні довіри, або надійність), з ± 3σ близько 99,7% всіх випадків покриті, див., наприклад, [URL = "http://en.wikipedia.org/wiki/Standard_deviation"] це Wiki пояснення [/URL].

Я не знаю, як я можу застосувати його на Монте-Карло моделювання каденцію. Я використовую "Інструменти / Монте-Карло" значок. Роза

Див [я] C @ залежності Монте-Карло підручнику [/I] нижче, яка показує, установки для кількох прикладах. У Статистика {процесу, невідповідність} розділ, параметр [Я] розподілу гальмівних сил (Гаусса, lnorm, ...)[/I] і стандарт [відхилення / I] ([ B] STD [/B]) вказані. STD збігається з σ , див ранку [URL = "http://en.wikipedia.org/wiki/Standard_deviation"] [ I] [Wiki пояснення / I] [/URL]. View attachment 52058 Не турбує низька [Я] STD значення показано, наприклад, на стор 13; це приклад тільки значення; правильні значення σ повинно бути надано ливарного виробництва. Для зміни власних параметрів - як зміна значення напруги джерела - ви можете стан довільній σ = STD значення, які повинні відповідати очікуваному зміни. середнє значення з параметрів повинен бути дано в параметри розділ.

Крім того, не забувайте, що якщо одне джерело напруги має стандартне відхилення sigma1, а інше джерело напруги - sigma2, то різниця або сума цих напруг (припускаючи, що вони є статистично незалежними) є Sigma = SQRT (sigma1 ^ 2 + sigma2 ^ 2). (Це не ясною формі опис перше повідомлення як ці дві напруги визначити вхідний усунення).

Насправді - для введення зміщення наслідкового аналізу - це було б досить покласти одного джерела напруги в серії з одним з двох входів підсилювач диференціальний вхід. Середнє значення = 0, і (процес-залежних) ± 1σ значення, скажімо, 10 мВ. Якщо ви запустите аналіз МС-EG-400 працює більш ± 2σ розсилки, займають близько 95% всіх можливих випадків - з макс. точністю близько 5% - нормальний (Гаусса =) розподіл передбачається.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back