Змішувачі

A

Abu Ammora

Guest
Я хочу побудувати в змішувач передавача до перетворення частот. до 85 МГц з використанням місцевих генератор 75 МГц і 300 мВ PP Так Який тип змішувача буду будувати, я хочу, щоб впровадити систему на друкованій платі, і я пропоную зробити це за допомогою транзисторів чи МОП-транзистори, чи можливо це, хто може мені допомогти? Спасибі

Ваш найпростіший варіант є діодів змішувача кільце. http://www.minicircuits.com/dg03-86.pdf в нижній частині сторінки низьким рівнем LO змішувачі ви можете використовувати. Переконайтеся, що слідували мікшер з смуговий фільтр для видалення зображення на 65 МГц і прохідний LO на 75 МГц. Найкраще покласти 6 дБ між виходом змішувача та фільтра. Покладіть 10 МГц сигнал входом і 75 МГц сигнал на вхід LO і отримати вихід на порт РФ. 10 МГц сигнал повинен бути на 20 дБ нижче LO (30 мВ), щоб мінімізувати нелінійності efffects.

і може використовувати один змішувач транзистора це дуже легко створити при BJT, як це khouly

[Цитата = khouly] і може використовувати один змішувач транзистора це дуже легко створити при БЮТ, як це khouly [/quote] [SIZE = 6] Спасибі, може у будь ласка, дайте мені елемент № таких транзисторів [/size]

це буде залежати від ур частоти в 100 МГц, і можна спробувати 3904, але я не впевнений, дати йому спробувати khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back