Змінного струму лінії спектра

M

manasiri

Guest
Шановні все. У мене є кілька запитань: 1 - що це мережі змінного струму (або підключити домашні користувачі) частотні характеристики? харчування: 220 В-50 Гц 2 - як ми можемо виміряти сигнал і всі гармоніки, поки на існування частоти в спектрі.? 3-Якщо я хочу, щоб витягти одну з гармонік (наприклад, 100 Гц), який пристрій або фільтр може бути використаний? 4 - чи можете ви уявити мене хороші низькі частота підсилювачі або IC, а? велике спасибі.

Ну, якщо ви дивитеся прямо на напругу лінії, ви повинні побачити фундаментальні 50Гц, як тільки гармонійні, принаймні в теорії. Проте, залежно від того, наскільки чистою лінії зв'язку, ви можете побачити деякі вищі гармоніки. Струм із джерела також має гармоніки і залежатиме від того, що підключення до лінії. Якщо у вас є мостового випрямляча, наприклад, ви побачите поточний час розробляється у вигляді імпульсів, а не чистої синусоїди, то це призведе до набагато більш гармонік, і ви побачите компоненти, крім основної. Саме з цієї причини ви отримаєте низький коефіцієнт потужності для такого роду системи. Я вважаю, що ви шукаєте термін "корекції коефіцієнта потужності" і "влада гармонік", і ви отримаєте багато інформації про гармонік і способи зниження гармонік (і підвищення коефіцієнта потужності). Я знаю, ти не спитав про коефіцієнт потужності, але я думаю, що це тісно пов'язані теми. З повагою, v_c

Головна штекер має дуже близько до 0Ω опором до частот набагато вище, ніж 50 Гц, якщо це те, що ви просили. Гармоніки можуть надходити по трубопроводу від інших користувачів або від Вашого обладнання, а також. Як v_c пояснив, найбільш поширених в домашньому господарстві гармонік виходити від випрямлячів живлення з поганою корекції коефіцієнта потужності, де конденсатори фільтра стягується discontinously під час стрибків напруги. Інші джерела в будинку може бути сімістор / тиристор світло контролери, які більше схожі на джерела шуму, щітки двигунів ,.... Ви можете ізолювати низькі гармоніки з almoust будь-який операційний підсилювач в активний фільтр конфігурації. National Semiconductor має безкоштовний веб-інструмент для активних фільтрів називається "WEBENCH". Я б порекомендував вам вирішити деякі основи на ОУ в першу чергу. Шукати тут "операційних підсилювачів для всіх" або аналогічних книг. Гармоніки можуть бути виміряні з спектральним аналізатором, але за відсутності реального той, який ви могли б використовувати звукову карту ПК, а деякі з спектрального програмного забезпечення аналізатора. Кількість гармонік може бути виміряна шляхом порівняння двох вимірах: одне було зроблено з метра здатні "True RMS" вимір і другого вимірювання тільки середнього значення. Гармонійне співвідношення (%) = [(Vrms - Vavg) / Vrms] х 100% http://www.newark.com/pdfs/techarticles/mro/detectingHarmonicsInAC_Signals.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back