Зміна 7 сегментів DISP. загальний катод із загальним анодом

P

pasicr

Guest
Привіт, я зробив цю велику цифру 12/24 години передач, в даному проектів великої сімки сегментний дисплей 2,3''є із загальним катодом. Я allredy є кілька 7 сегментів. дисплей 2,3'', але із загальним анодом. Я прикріпив ASM. файл і схеми. [Колір = червоний] [б] Будь ласка, деякі тіла допомагають мені, як я можу використовувати загальний анод віце загальним катодом в цій проектів. [/B] [/ колір] розглядає

Я хотів би використовувати інвертори після транзисторів (BC328) і після мультиплексора (IC4051)

Привіт Mabauti, будь ласка, поясніть мені, більш докладна, як я можу це зробити, стосується

1. Видалити ULN2003 .. 2. Використання інверторів після 4051 .. 3. Після використання інверторів PNP транзисторів з'єднані між +5 В і загальний anods (не забудьте FILT 470Ω-1 кОм резистори між підставами та інвертори) .. Це має дбати про загальні аноди .. Що стосується сегменту управління заклопотаність ви можете зробити наступні моди: 1. Видалити PNP транзисторів .. 2. Використання інверторів на RB0-RB7 виходи .. 3. Після інвертори використовувати NPN транзисторів (можна залишити те ж резисторів на NPNs бази і колектори, і підключити випромінювачів NPNs до 0 В) .. З повагою, IanP

Привіт IanP, допоможи мені про це 3. Після використання інверторів PNP транзисторів з'єднані між +5 В і загальний anods (не забудьте FILT 470Ω-1 кОм резистори між підставами та інвертори) .. Ти meen бази для інверторів через резистор, Emiter до +5 В і колектора anods? І друге питання: 3. Після інвертори використовувати NPN транзисторів (можна залишити те ж резисторів на NPNs бази і колектори, і підключити випромінювачів NPNs до 0 В) .. база для інвертора, Emiter до 0 і колектора сегменті? Чи можу я використовувати 74ls04 для інверторів, завдяки стосується

[Цитата] 3. Після використання інверторів PNP транзисторів з'єднані між +5 В і загальний anods (не забудьте FILT 470Ω-1 кОм резистори між підставами та інвертори) .. Ти meen бази для інверторів через резистор, Emiter до +5 В і колектора anods? [/ Цитата] .. правильний .. [Цитата] 3. Після інвертори використовувати NPN транзисторів (можна залишити те ж резисторів на NPNs бази і колектори, і підключити випромінювачів NPNs до 0 В) .. база для інвертора, Emiter до 0 і колектора сегменті? [/ цитата] .. так, вихід інвертора - резистор - база .. випромінювача до 0 .. колектора до анода .. LS серії, можливо, доведеться низькою VoutH забезпечення належного контролю PNP транзистори, з NPN ніяких проблем, хоча .. HC або HCT серія буде кращий варіант, або якщо у вас є LS підключення 4.7kΩ підтягування між підставою PNP і +5 .. З повагою, IanP

Завдяки IanP для швидкого ansfer, завтра я зроблю це зміна, що стосується

Привіт IanP, Ви писали: ... 3. Після використання інверторів PNP транзистори пов'язані між [колір = червоний] +5 V [/ колір] і загальні anods (не забудьте FILT 470Ω-1 кОм резистори між підставами та інвертори) .. Мені потрібна ще одна інформація. Більше 2,3''дисплей працювати на [колір = червоний] 12 [/ колір]. Щоб управляти анода для показу я повинен поставити [колір = червоний] 12 [/ колір] на транзистор. Чи можу я? що стосується

Замість 7404 інвертори використовувати відкритий колектор інвертори - 7406, наприклад .. Якщо у вас немає їх використання першого транзистора NPN, як інвертор, а потім PNP до drine 7-сегменту 12 залізничних .. див. малюнок нижче .. З повагою, IanP

чому б не використовувати ULN2003 в лінії передачі даних замість того, щоб вибрати лінію і BC328 для вибору лінії, а не в лінії передачі даних? Я думаю, що це простий спосіб для загального анода.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back