Зміна осі х на привид

E

ee484

Guest
Привіт, всім, я в даний час виникають проблеми з установкою деяких параметрів постійного струму, як мій х-aixs в Spectre. Скажімо, я розгортки постійного струму з постійного струму і забезпечує напруга живлення для простих діодному включенні NMOS. Так як я радикальні з Vdc = Vgs, я можу тільки сюжет граф з фіксованою осі х, який Vgs. Звичайно, я можу використовувати калькулятор для зміни Y-ось вільно. Однак, я не знаю, як змінити осі х по інших параметрах, крім Vgs в цьому випадку. У HSPICE. Пар () буде робити цю роботу. Але, я не знаю, як це зробити в Spectre. Будь ласка, допоможіть мені. Спасибо заранее! BJ

Припустимо, ви розгортки Vgs в Аналітика DC і зробити розгортки Vds в параметричній Аналітика. Якщо ви ділянки Ідентифікатори у вас буде Vgs для X-осі і кілька ділянки для дифференц VDS. Відкрити калькулятор, і з "сім'єю" кнопки вибрати один з кривої. Тоді в спеціальну функцію, виберіть "значення" і введіть значення і Vgs хочуть (скажімо, 1В). Натисніть ділянки. У вас буде одна крива зі значенням Vds на осі х і ідентифікаторів на осі ординат, відповідних VGS = 1В. Я не впевнений, це те, що ви хочете зробити. Якщо не може і дати більш докладно, щоб ми могли спробувати дізнатися рішення.

Спасибі, методів, які Ви запропонували були дуже корисні. Насправді, що я хотів зробити, було таке. Я хочу ділянки "г / ID Vs. Vdsat". Однак, я не можу розгортки Vdsat. Як я можу зробити Vdsat бути моїм осі х? (Наприклад, так як я радикальні Vgs, Vdsat = VGS - Vth, таким чином, якщо тіло ефект ігнорується, мені просто потрібно відняти з Vth розгортки Vgs Але, як я можу зробити Vdsat = VGS -. Vth як мій X-вісь) У принципі, я хочу знати, як робити будь-які пристрої уповільнення, як мій осі х. Дякуємо за вашу допомогу! BJ

Вибачте за не відповідав раніше. Насправді я не знайшов рішення ще, що, чому. Але я отримав новий трек. З калькулятор, відкрити браузер. Якщо ви зробили розгортки DC, ви будете мати в дерево: PSF - DC-OP - там ви можете знайти свій транзистор і параметрів, але я не впевнений, як побудувати ще. Інший трек "ВП" кнопку. Вибір транзистора і ви можете вибрати для побудови внутрішніх параметрів. Але раз це не осі х. Я скажу вам, якщо я знайшов спосіб. Вибачте

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back