Злиття NWELLs товстих затвора транзистора оксид

D

dinesh hegde

Guest
Привіт, ми можемо об'єднати nwell містить товсті затвора транзистора азоту та інших nwell з нормальним транзистор, а й nwell є в той же potenetail? Я отримую помилки DRC для цього випадку. З повагою, Дінеш

Просто думаю: TOX ДО, можливо, частина ОУР структури захисту. В ОУР дії, його паразитичний PNP транзистор вузол може створити високу щільність неосновних носіїв в nwell, які можуть вплинути на нормальне поведінку ДО. Чи є порушення DR створити відстань помилку? Може бути, є мінімальна відстань правила для цього.

[Цитата = erikl] Просто думаю: TOX ДО, можливо, частина ОУР структури захисту. В ОУР дії, його паразитичний PNP транзистор вузол може створити високу щільність неосновних носіїв в nwell, які можуть вплинути на нормальне поведінку ДО. Чи є порушення DR створити відстань помилку? Може бути, є мінімальна відстань правила для цього. [/ Цитата] Я думаю, це не має нічого спільного з ОУР. Це може бути тільки процес обмеження ...

Процес обмеження хочу сказати, ніяких проблем у підготовці маски, або є якісь проблеми з фізикою за цим стоїть? З повагою, Дінеш

Існує не фізика причини не робити цього. Насправді це може бути зроблено за відсутності ефекту, проте товстий транзистор воріт і тонкий затвора транзистора повинні бути відокремлені один від одного дизайном правило маску оксиду воріт. Вікно ідентифікатора звертається де тонко транзисторів оксиду повинні бути сформовані. Товстий оксид мокрий стравливается? маску зняти і тонку оксиду виросли (який також потовщує товстий оксид трошки тому його вирощують трохи тонше, щоб компенсувати). Так як це мокрий процес травлення ширина вікна буде більше, ніж зробити, так що правила проектування woud не дозволяє двом пристроям dissimalilar близько один до одного. Оскільки тонкий і товстий транзистор транзистор отримувати різні настройки порога і пробити імплантатів легше тримати тонких і товстих пристроїв в різних свердловинах, але це дійсно зручно, як правило, ці свердловини знаходяться на різних напруг.

що ДРК помилки ви отримуєте .. Я вважаю, ви можете отримувати відстань між двома devies?

якщо і перевірки DRM буде rulle на крок, щоб мати різний потенціал NWell

Я думаю, що ви повинні зробити різні NWELL і підключити до металу. Це слід уникати ДРК помилки ви отримаєте.

вони цифрових і аналогових макети в той же потенціал? якщо так не можливо! інакше процес помилки :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back