Звернення за технічної допомоги

A

alireza

Guest
Дорогі друзі, я використовував AT73C501 (ATMEL чіпсет рішення для виміру) для вимірювання потужності system.unfortunately я зіткнувся з проблемою в масовому виробництві, що я сподіваюся, що хтось тут може допомогти мені вирішити цю проблему. як насправді, все було нормально з прототипом і система працювала без будь-яких problem.but в масове виробництво 50 систем, більшість з них не працює належним чином. AT73C501 потреб [б] Crystal [/B] з 3.2768MHz працювати, і я помітив, що джерело проблеми з [б] Crystal [/B]. вона не oscilate нормально, але коли я ставлю зонд osciloscope на ній, вона починає oscilation і система нормально працює ... Чи є хто-небудь тут, щоб направити мене, як видалити цю проблему? Я високо ціную вашу допомогу заздалегідь.

У мене був побіжний погляд на лист даних (doc1035.pdf). Я не вражений про те, як Atmel вказує кварцовий генератор / кристал взагалі. Я не бачив, якщо кристал має бути послідовним або паралельним резонансним (зазвичай це паралельно). У разі паралельних резонансних кристал необхідно мати певний ємності навантаження, а значить, і двох невеликих конденсаторів з кожного кінця кристала на землю. тому що внутрішня ємність чіпа, як правило, менше, ніж необхідно. Вам слід поговорити з Atmel і запитати конкретно про кристалі специфікації генератор і як він виглядає всередині. Крім того, які кристали ви використовуєте мають багато спільного з річчю. Удачи Теда

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back