Зберігання даних в змінних AT89S52 флеш-пам'яті

F

fubuaks

Guest
Доброго дня, я хочу зберегти деякі дані змінні в AT89S52 флеш-пам'яті. Я використовую Keil компілятора для кодування в C. Чи можна це зробити? Якщо так, то яка процедура це зробити? Спасибо заранее, Акшай Jain.

Спалахи S52 є ПРОГРАМА mamory, вона не може бути використана для зберігання змінних даних .. Спробуйте AT89S8252 або AT89S8253 .. : Підморгувати: IanP

Ви можете використовувати непідписані символ коду [10]; цю заяву зберігає дані в пам'яті код .... але зберігати лише дані, які не змінюється у виконання програми ... так що змінні, масиви, і т.д., підходить для флеш-пам'яті ...

@ IANP Я подивився про ці, Так що у хочу сказати, що в AT89S8252 або AT89S8253 ми можемо зберігати змінні даних у внутрішній пам'яті EEPROM в цих контролерів. До речі я не бачив де-небудь, що AT89S52 флеш тільки програмовані пам'яті. @ CkShivram - Якщо я не можу змінити змінні, оголошені по синтаксису і згадувалося, це означає, що вони можуть бути використані тільки для речей, як подивитися таблиці. Насправді, я хочу зберегти змінні спалахи так, щоб вони не отримують видалені на харчування.

так, це як правило, зберігають постійні, а і зазвичай використовується для цієї мети по скороченню пам'яті, використовуваної ... цю різницю можна побачити при компіляції програми без цього ключового слова коду або за допомогою ключового слова коду перед ім'ям змінної .. Ви можете навіть спробувати записати дані в коді пам'яті за рахунок зберігання даних у змінній deinfed з ключовими словами і код ... навіть те, що можна .. або вам потрібно використовувати зовнішній спалах EEPROM як AT24c04 ....

Будь-що ..
Назвіть це як завгодно, у тому, що ви не можете міняти вміст FLASH, яка , до речі, називається кодексу пам'яті (код + програма констант), на противагу вище EEPROM, яка називається пам'яті даних і яка дозволяє зберігати дані в міру необхідності .. : Підморгувати: IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back