Збереження padstack через майстерність в Allegro

M

manjeet_hp

Guest
Привіт, мені потрібно для витягання і збереження падстекі від слідів на мій свій диск. Я помітив, що за допомогою fucnctions axlDBcreatePadstack, axlDBCreatePin ми можемо створити і зберегти падстекі до дизайну файл. Будь має ідея, як витягувати / зберегти padstack і зберегти їх як. Майданчик. я використовую Allegro 16.01. Дякуємо.

Привіт manjeet_hp, я пропоную перевірити навик школа з Yahoo Groups. Ви могли б отримати вашу відповідь там. З повагою, М.

Привіт, може хто-небудь очистити doubts.im нової для алегро інструменту, а також друкованих плат. тут, в алегро для термопрокладки немає можливості, як "ширина смуги", "внутрішній діаметр», «зовнішній діаметр. вона має тільки ширину, висоту, зсув X, Y, зсув, геометрії. Якщо я беру геометрії як коло і шириною 1,1 мм і висотою 1,1 мм його дати мені більше майданчики, ніж звичайний майданчик. Тому її дано як this.how він відрізняється від теплової рельєф майданчика для харчування. наперед дякую .....

Я не впевнений, якщо я розумію ваше запитання, якщо ви хочете мати визначити теплові для прокладки ви можете зробити це в padstack редактора. Також ви можете задати користувальницькі теплове для кожної фігури. Чи використовуєте ви позитивні або негативні літаки? М

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back