Збалансовані і Unbalenced

M

Mansour_M

Guest
Привіт Всім!

Я хочу знати різницю між збалансованої і незбалансованої замикання або Опір?

Спасибо!

unbalnced є Сінгаль складу Сінгаль, які беруть земля reffernce

збалансованим є differeinal сигнали,

khouly

Використання тільки одного рядка збалансованої схеми ви втрати 3дБ.Але це найшвидший спосіб підключення збалансований вихід з незбалансованої вхідний без будь-якої іншої філософії (трансформатор, диференціальних In-Out підсилювачем і т.д.).

Привіт

Незбалансоване ciruit має припинення заземлення і сигнал "гарячий" провідник припинення.

Збалансований (або диференціальні) схема має два "гарячих" припиненням сигналу диригента, немає заземлення.Припинення гарячого сигналу ідеально по фазі так що будь-який відмінено crosstalked.

Ви можете знайти безліч деталей у книзі

Вільям Р. Айзенштадт, Боб Стенгел і Брюс М. Томпсон
Мікрохвильові Диференціальні Circuit Design Використання змішаного режиму S-параметрів, Artech House, 2006

Flyhigh

Шановні Flyhigh,

Де я можу знайти електронну книгу Вільяма 'Р. Айзенштадт, Боб Стенгел і Брюс М. Томпсон
Мікрохвильові Диференціальні Circuit Design Використання змішаного режиму S-параметрів, Artech House, 2006 'Спасибо!

Мені потрібна ця книга двохjoan_huo_310 пише:

Шановні Flyhigh,Де я можу знайти електронну книгу Вільяма 'Р. Айзенштадт, Боб Стенгел і Брюс М. Томпсон

Мікрохвильові Диференціальні Circuit Design Використання змішаного режиму S-параметрів, Artech House, 2006 'Спасибо!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back