За допомогою

C

Cleong

Guest
Мені потрібно використанні C / C для розробки багатопоточних одночасної програму, що імітує CONTRO система для складальних ліній..
Я конвеєрі необхідно повинно складатися 3 лінії.сині та червоні предмети транспортуються вниз лінію 1 і сортування на лінії 2 (синій) і 3 (червоний)
а також необхідності окремого введення / виводу процесу введення з клавіатури ..
JZ, як збільшення, зменшення швидкості і зупинки лінії

Чи можна дати мені ідею, як це зробити.
И. нового в C

Ви можете почати з прийняття тих чи декількох процесів.Кожен процес / нитка буде робити свій власний зазначеної задачі.Вам знадобиться семафори для синхронізації цих завдань.Також вам можуть знадобитися черзі або пов'язані списки для імітації конвеєра (елементи в черзі будуть продукції Подорож на складальних лініях)

agent_009 пише:

Ви можете почати з прийняття тих чи декількох процесів.
Кожен процес / нитка буде робити свій власний зазначеної задачі.
Вам знадобиться семафори для синхронізації цих завдань.
Також вам можуть знадобитися черзі або пов'язані списки для імітації конвеєра (елементи в черзі будуть продукції Подорож на складальних лініях)

Я думаю, вам доведеться приймати вхідні дані як рядки.Потім розібрати рядок, а потім використовувати значення, як швидкість і лінії немає.

Наприклад: від 1W окремі '1 'і' W '.Потім подивитися, які рядки це таке і з якою швидкістю.Ви також повинні будуть виконувати перевірки достовірності даних по ньому в першу чергу.

Чому ви використовуєте теми?Це шкільний проект.Спілкуйтеся з потоками через спільну пам'ять, і масажі.
Загалом моделювання, створена об'єкти, які представляють спільні процеси, що моделюються, успадковувати speicalise до них, необхідно використовувати оновлення функцій-членів для перебору часу.

Потоки потужна, але складна, переконайтеся, що ви використовуєте правильний інструмент для роботи

Swingbyte

Я можу знати, як писати код, якщо я WAN і Б перевозиться до 1 рядка в довільному порядку.

JZ подобається Віль показати нам AAABA B. ...........
випадковим ..

Можна було б представляти кожну лінію з клас, який реалізує FIFO, як конвеєр.Функція час ітерації переміщує об'єкти вздовж однієї дискретної крок за кроком.Кожен об'єкт на конвеєр може бути представлена ідентифікатор (номер рядка клас?) Час ітерації повинні перевірити початкові і кінцеві стану конвеєра і закликають відповідні обробників наприклад, перейти до наступного рядка, запакувати в коробку.
Кожен рядок обробляється порожній і заповнюється функція розміщення об'єкта.
Важливо розібратися в тому, що математичні моделі не повинні бути фізичні аналоги в реальному світі, і цей час представляють дискретні моменти, які є мінімальним можна вирішити за.
Удачи.

Swingbyte

може хтось дати мені простий код на 1 вікно буде виробляти сині та червоні
, 2 і 3 вікна окремо отримувати синій і червоний кольори....
tqtqtq

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back