Захисний діод через реле DS_1E

K

Korn find

Guest
Здравствуйте, Я використовую Мініатюрні DS1E SPDT реле в моїй ланцюга і хочете захистити ланцюг з захисний діод через реле. Кожне з реле мають різні перемикання напруги саме 3.3V, 5V і 18V щодо GND. Тепер, що повинно бути діод напругою? Чи повинна вона бути як 3.4V, 5.1V і 18.1V через відповідні реле? або я можу використовувати будь-яке загальне напруга діода (скажімо, 5 В) у всіх цих реле? Чи повинна вона бути стабілітрони або регулярні діода в порядку? Спасибі, Kf

Припускаючи, діод для придушення ЕРС, він звичайно не веде так до тих пір, як він може витримати напругу реле операційної рейтинг PIV не має значення. Діод веде коротко реле знеструмлюється і розпаду магнітного поля в котушці виробляє зворотної напруги на його сполук. Діод затиск напруга Vf які, як правило, близько 0,6 для кремнієвих діодів. У разі таких малих реле можна використовувати практично будь малого сигналу або потужність діода, таких як 1N4148. Є особливі обставини, коли поєднання Зінера і сигнал діода використовуються по котушці реле, але я не думаю, що це відноситься до вашої ситуації. Брайан.

Більшість людей використовують простий зворотний діод. Номінальна напруга має бути вище, ніж напруга живлення, але не є критичною. Ви можете використовувати 1N4148 або аналогічні пристрої SMD. Якщо дуже швидко реле реліз призначений, ви можете підключити всі діоди в високій напрузі живлення, якщо відповідні драйвери реле мають досить рейтинг напруги. Хоча реле в основному зумовлений загальним емітером транзистора / джерела схеми, ви можете також використовувати загальний ланцюг колектора - без зворотного діода.

Спасибі вам усім. Так як напруга котушки буде 5V, я планую використовувати діод 1N400x у всіх цих реле. Сподіваюся, що все в порядку. Спасибі, KF

Вам не потрібно буде 1 рейтинг, але 1N400x в порядку

Дякуємо вам за допомогу. Спасибі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back