Затримка поширення від високих до низьких і навпаки

S

sheraz.pervaiz

Guest
Чому propopogation затримки від високої до низької відрізняється від низької до високої? Я можу зрозуміти, чому час наростання не дорівнює час падіння, але не про різницю в Propogation затримки

спасибі Вікі, але ваша інформація була Propogation затримки в мережі, я хочу знати, про затримки в логічних вентилів

Я не розумію, що ви маєте на увазі затримки поширення у високих і низьких в логіці ворота?

я tkink вона повинна бути з-за інший шлях сигналу, в кожному конкретному випадку .... Ми знаємо, що реалізація логічних вентилів це роблять деякі транзистори і різні рівні логіки накопичений varyig зміщення рівня цих транзисторів .... наприклад, високий рівень на виведення коштів вихідний транзистор йде. і низький рівень означає, що транзистор виходить в стані насичення ...

У TTL логіки пристроїв, які використовують біполярного транзистора T (PHL) не дорівнює Т (ЛЖВ). через перемикання charachteristic з transistror ВР. в транзисторі ВР у нас є 4 регіонах терміни. свою чергу, на час затримки, час наростання, час зберігання, і спаду. Термін зберігання в порівнянні з іншими терміни дуже довго. і це справляє додатковий час, необхідне для виключення транзистора. для більш приходять до цієї проблеми Шотткі TTL народився. Я думаю, у всіх інших пристроїв логіка подібних явищ причиною цієї нерівності. З повагою, Davood.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back