Затримка повідомлення по електронній пошті

A

alexan_e

Guest
Я в даний час отримання електронної пошти (Gmail) повідомлення про відповіді чи прем'єри через 6 годин або більше, не кого-небудь є така ж проблема чи це тільки в мене?

Я тільки повідомлення через панель управління, так що не можу сказати. Кіт

У мене така ж проблема тут, але затримка деякого часу дуже довго, як в кінці 12:00 чому це так [COLOR = "срібло"] --- Оновлено --- [/COLOR] Я те ж питання тут, але Затримка деякий час дуже довга, як у кінці 12:00 чому це так

Існував проблема в останні кілька днів, але адміністратор встановив його, він повинен повернутися до нормального життя найближчим часом. Зверніть увагу, що у мене були подібні проблеми в минулому, але вони були викликані з мого поштового оператора, а не на форум, електронну пошту було надіслано з форуму, але було пізно отримав від мого надана. Це можна перевірити, якщо порівняти приймально-передавальних час, якщо проблема викликана форумі, то пізно електронної пошти повинні мати однакові відправки та отримання позначки часу, що означає, що він був відправити пізно, але отримав негайно. З іншого боку, якщо ви бачите відправки мітку, яка годин, перш ніж ви отримаєте лист, то це ваш постачальник вина. Ось як моя відправки прийнятий подивився в даному випадку це був форум провини

це круто я перевірю його і розмістити свої завдання швидко

У мене затримка один день для нового повідомлення пост.

хлопці затримки більш ніж на 15 годин я ще не отримав вчора повідомлення :-|

Я теж, я не отримав ніякого поста повідомлення протягом останніх 15 годин. Це повинен був бути фіксованою вчора, але я думаю, що вона стає ще гірше, я вже зв'язався з адміністратором.

Повинно бути в порядку після цієї ночі. Спасибі за повідомлень.

Це повідомлення було доставлене протягом декількох хвилин, так що я думаю, ми повернулися до нормального життя.

Та я отримав всі мої повідомлення речі в нормальний стан, я припускаю,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back