Засувка питання

G

Guest

Guest
Я роблю справу про засувки.
У мене є питання про збій, як фотографія.
Як я можу ясно збоїв.
Спасибі.Додано через 8 хвилин:Це є малюнок.
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

в першу чергу, зменшити розмір зображення.2,5 MB НЕ acceptabe простий JPEG

Це є малюнок
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Я не думаю, що це глюк проблема ... занадто малі, щоб заподіяти якої-небудь проблеми, я думаю.

Я роблю справу про 14 біт ЦАП.
Це річ для контролю поточної комірки.
Це призведе до поточної вершини.

Я як і раніше бачимо, що це глюк зовсім незначним.Ви ніколи не зможете отримати 100% без перешкод схеми я думаю.Якщо ви використовуєте цей контроль джерела струму або що-то, я не думаю, що будете представити проблеми, це дуже мало в порівнянні з рівня вихідного сигналу.

Моя порада: спробуйте використовувати цю схему на своє місце і бачити наслідки цих збоїв.

Сподіваюся, що це корисно

Дана щеколда контролю поточної комірки.
Якщо CLK frquency високий, струм буде змінюватися з засувкою.
Як поточний заряд струму.
Як я можу оцінити поточний?
Спасибі.

ієн пише:

Дана щеколда контролю поточної комірки.

Якщо CLK frquency високий, струм буде змінюватися з засувкою.

Як поточний заряд струму.

Як я можу оцінити поточний?

Спасибі.

привіт ...
Ypu може зменшити напругу збоїв з допомогою великих конденсаторів.Це глюк, що ви opserving завжди буде там я випадку це тому, що зв'язки між воротами та каналізації.Щоб зменшити його вплив можна додати дуже високий конденсатор на виході, але це буде ваш ефектів затримки і по схилу.

Сподіваюся, що це допомогло
Nitu

Nitu пише:

привіт ...

Ypu може зменшити напругу збоїв з допомогою великих конденсаторів.
Це глюк, що ви opserving завжди буде там я випадку це тому, що зв'язки між воротами та каналізації.
Щоб зменшити його вплив можна додати дуже високий конденсатор на виході, але це буде ваш ефектів затримки і по схилу.Сподіваюся, що це допомогло

Nitu

Якщо ви використовуєте логіку для управління струмом.Ви краще використовувати джерело струму на виході.Замість того, щоб інвертор CMOS.І я думаю, це має допомогти!

Як правило, збій не може видалити повністю.Ви можете думати про час встановлення аналогових схем.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back