Запропонувати мене демпфер схеми для управління двигуном постійного струму ШІМ

T

T Quadir Choudhury

Guest
У DC (друга половина тип) двигуна 180 В, повний струм навантаження ~ 3A (1 к.с.) я використовував схему з 555 квадратних генерації хвиль і PWM (модуляція) для управління швидкістю. Був використанням IRF250N. При русі маленький двигун в порядку, але при використанні, як і вище MOSFET була зруйнована. Хто-небудь може запропонувати демпфер CKT для вищевказаної комбінації. Ні, я не знаю, індуктивність двигуна. Можливо, деякі цінності, з якими я можу почати експериментувати

Чи було у вас зворотний діод мотор?

Ви MOSFET також досить близько до вашого напруга живлення з макс Vds з 200 В, використання більш високої напруги MOSFET. Алекс

так, діод отримали гарячі і спалені. Я забув згадати, що 555 виробляв пл хвилі Гц 1.5k, тільки PW модулювати. Було питання про те, що швидкий діод usel

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додано о 06:20 ---------- Попереднє повідомлення був в 6:18 ----------</span></span>
Дякую, я подивлюся, що можна подивитись тут

Ще одне питання, тому що це не зрозуміло з вашого опису, у вас є відповідний драйвер MOSFET або ви годуєте 555 вихід прямо до воріт? Якщо ви не маєте відповідний драйвер, то втрати на перемикання на MOSFET буде високим (повільне включення / вимикання), і це призведе до збільшення споживання електричної та теплової енергії на MOSFET. У невеликих навантаженнях ви можете отримати разом з ним, але як напруга навантаження / струму зростає у вас виникнуть проблеми. Ваша MOSFET перегріву? Алекс

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back