Запит на інформацію про те, як розуміти підсилювача

C

caedrean

Guest
Привіт там,

Я намагався зрозуміти теорію про те, як підсилювач (транзистор) працює.На жаль, я зібрав infomations через Інтернет фрагментарно.Хто-небудь знає який веб-сайт може надати мені інформацію на підсилювачі чітко і легко?Сподіваюся, через розуміння теорії підсилювачів, я буду мати можливість створити мою власну.Спасибо!

Ви хочете, щоб практична сторона зору?
або теоретичні?
У вас є електроніка фону?
Залежно від зв'язку транзистор може працювати в 1 від 3 регіонів.активною, відрізають або насичення.

У відрізані транзистор вимкнено.це так, коли немає струму, що проходить через свою базу так, щоб напруга база випромінювача складає менше 0,6 V Тому поки немає переходу від колектора emmeter.

Якщо VBE> = 0,6 V транзистор знаходиться в активному regeon струм в колекторі betaIb.Щоб Ib збільшує струм в колекторі буде посилюватися.Але не на нескінченності є момент, коли ви досягнете, що транзистор піде на відрізані regeon.У зрізу regeon не більше Ic = бета IbЗазвичай перший і останній regeons використовуються для Гетер, і називається транзистора працює комутатор.У разі, якщо база напруга низького VC є високий = ap.Vcc
інше Vcc є низьким.Він використовується як перемикання режиму.2 У випадку вона використовується як підсилювач.Є кілька конфігурацій, що використовуються в кожному певному застосування:
загальна база
загальний колектор
загальний емітер.Сподіваюся, що я відповів на ваше запитання у швидкий спосіб
Остання редакція pakitos 18 травня 2008 13:54; редагувалось 1 раз в цілому

Привіт caedrean,

Звичайно, ви отримаєте відповіді на деякі питання на ваш запит і - сподіваюся - деякі з них будуть корисні для вас, направляючи увагу на деякі хороші внесків Мережі.
Проте, з мого власного досвіду я настійно дасть вам поради, щоб використовувати будь-який хороший підручник не читав "біти і шматки" через Інтернет.

Але - наскільки я пам'ятаю - навіть книги доступні в інтернеті.Я назву вам деякі відповідні посилання, як тільки можливо.

удачі
LVWДодано через 20 хвилин:Тут досить добре і фактичної посиланням, проте, я не впевнений, що якщо він підходить для початківців.Просто подивіться.

designinganalogchips.com [/ URL]

caedrean,
Глави 2, 3 "Мистецтво Електроніки" по Хоровіц і Хілл дати добру введення в біполярних транзисторів і польових транзисторів, відповідно.
Привіт,
Kral

Привіт Kral,

Дякуємо за інформацію.Дійсно вдячні!

Значить, ви не хочете, практичних занять?

речі, які я спробував пояснити це комбінація з двох

Ви можете зібрати ресурси про дизайн операційні підсилювачі, операційні підсилювачі та додатків.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back