Запитайте програміста для DS87C550

B

binhqt

Guest
Я тільки отримати DS87C550 і DS87C530 (зразки з Далласа). Але я не знаю, як програмувати навантаження для нього. Чи є у вас є одна схема для програмістів, для нього (навантаження шістнадцятковий файл в них). І в мене є інше питання. Я DS80C320. це мікроконтролерів без ПЗУ, і я знаю, що якщо я хочу OT використовувати його, я повинен використовувати зовнішню пам'ять. Але у мене немає досвіду в цій галузі. Хто-небудь один є досвід у цій галузі мені допомогти? Схема та зразки вихідного коду. Дякуємо.

Перейти на цей сайт: http://bit.kuas.edu.tw/ ~ 8051 / Там ви знайдете AT89C52 програміста. Ви можете використовувати той же програміст програми DS87C550 або будь-який інший 8051-ядерний мікроконтроллер з ППЗУ. У вашому випадку вам необхідно побудувати ZIF адаптер 40-контактний 8051-к-87C550. Підключати тільки ці висновки, які використовуються в програмуванні. Якщо у вас виникли проблеми - повернутися і поставити питання. Є багато члени готові допомогти вам .. Підключення зовнішніх EPROM / ROM, оперативна пам'ять, ввід / вивід і RS-232: http://www.pjrc.com/tech/8051/dev-board-desc.html Майте на увазі, що код для зовнішнього EPROM збігається з кодом для внутрішнього ППЗП і тільки правильне підключення апаратного забезпечення. З повагою, IanP

Як побудувати ZIF адаптер 40-контактний 8051-к-87C550. У кожного, хто навіть цього, будь ласка, дайте мені схему.

Який у вас є: 80-PIN-QUAD плоскою упаковці (14,0 мм х 20,0 мм) або 68-контактний віконному CLCC сокети ZIF тест досить дорогим .. У будь-якому випадку вам може знадобитися PLCC68-DIP-40 Адаптер, схожий на той зі додається PDF-файл. Як я вже сказав, на цьому міні-PCB необхідно підключити тільки ці рядки, які потрібні для програмування 40-контактний 8051 versionP1.0-P1.7 як A0-A7, P2.0-P2.7, як A8-A15, P0.0-P0.7, як D0-D7, XTAL1, ... див. посилання з попереднього поста .. З повагою, IanP

Посилання має бути в порядку, а коли я натиснув на неї, що вона відкриває сайт .. У всякому разі, додається схема від нього .. З повагою, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back