Запас по фазі 1-го порядку фільтра низьких частот

M

milvapp

Guest
Привіт всім, у мене є це в ФНЧ Я хочу перевірити його стабільність, так що я хочу, щоб обчислити запас по фазі. Однак, на думку моделювання змінного результати посилення і фази, я не можу зрозуміти його Може хтось мені допомогти? Я абсолютно нової для цього, тому я також хотів би знати, як знайти 3-дБ маси тіла для того, щоб знайти частоти зрізу. Res = 500KΩ шапка = 0.1pF Thnx заздалегідь, Білл

Фільтр першого порядку є пасивною ланцюга з реальними полюсами і є безумовно стійкою. Я не можу зрозуміти питання. [Цитата] я також хотів би знати, як знайти 3-дБ маси тіла [/ цитата] Для низьких частот, ви повинні знайти частоту, де приріст знизився на 3 дБ, пов'язані з постійного струму відповідно низький коефіцієнт посилення частоти . Ви можете читати його зі схеми - або просто обчислити його FG = 1 / (2 пі RC), близько 3,2 МГц у вашому прикладі.

[Цитата = FVM] фільтр першого порядку є пасивною ланцюга з реальними полюсами і є безумовно стійкою. Я не можу зрозуміти питання. [Цитата] я також хотів би знати, як знайти 3-дБ маси тіла [/ цитата] Для низьких частот, ви повинні знайти частоту, де приріст знизився на 3 дБ, пов'язані з постійного струму відповідно низький коефіцієнт посилення частоти . Ви можете читати його зі схеми - або просто обчислити його FG = 1 / (2 пі RC), близько 3,2 МГц у вашому прикладі [/ цитата] Спасибі you.You дійсно допомогли мені lot.I не знав, що перше замовлення. завжди стабільно. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 4 години 50 хвилин: [/ колір] [/ розмір] [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 1 хвилин: [/ колір] [/ розмір] [цитата = FVM] Ви можете читати його зі схеми - або просто обчислити його FG = 1 / (2 пі RC), близько 3,2 МГц у вашому прикладі [/ цитата] Ще question.Acccording теорії -3 дБ це на 3,2 МГц. а якщо я дотримуюся діаграмі -3 дБ на глибині близько 1.5MHz.Is це відбувається через шум?

[Цитата] Acccording теорії -3 дБ це на 3,2 МГц, а якщо я дотримуюся діаграмі -3 дБ на глибині близько 1.5MHz.Is це відбувається через шум? [/ Цитата] Я не помітив його. Там немає шуму, що беруть участь в аналізі змінного струму, і це не призведе до зміни частотної характеристики фільтра. У мене немає пояснення відхилення. Скільки частоти точки за десятиліття відповідно октави ви вказати для аналізу змінного струму?. -45 Градусів фазова точка повинна також відповідати нижніх частот підлогу, але це не так.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back