Заміна труб з МОП-транзисторів

J

JIMHANDLEY

Guest
Привіт усім, хто зацікавлений в заміні РЧ / ПЧ труби в старих приймачів зв'язку, і так далі, з МОП-транзисторів? Cheers, Джим.

Схоже, ви хочете рекламувати Ваш бізнес в дуже тупий шлях.

чому?? МОП-транзистори Arent так добре, як клапани для ВЧ і Arent як лінійний не-матер, що люди говорять, я згоден його тупий ідеї краще залишити в спокої ... Так, може бути, аудіо підсилювач може використовувати їх в будь-якому разі, чому MOSFET я хотів би використовувати fetlington тут

Кілька десятиліть тому ці заміни були виставлені на продаж. Вони навіть цоколевка труб для прямої заміни. Я не думаю, що є ринок для них зараз.

Я вже говорив, що, оскільки перше повідомлення носить занадто загальний характер. Чому хтось хотів би знати, якщо хтось ще немає особливої ​​необхідності? продати рішення?

Близько 40 років тому, у мене була машина типу трубки радіо в 1961 Buick, що я замінив труби з JFET в. Труби працювати з 12vdc анодної напруги робить його дуже легко. Аудіо вихід був упакований класу дверну ручку "Delco PNP" А "підсилювача потужності на великий радіатор. Після перебудови на невелику різницю в паразитної ємності все працювало нормально. "Вау" на мить, не більше очікуванні труби, щоб зігрітися. Вам потрібно режимі виснаження Фета наслідувати вакуумної трубки.

Клапан heptode змішувачі галасливі і страждають від хронічного інтермодуляційних, замінивши їх польових транзисторів дозволить поліпшити будь-який старий приймач. Я маю намір це як проект, але відступати в тому, що IO бази важко знайти! Френк

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back