Замкнене реле проблеми шуму на 5В

C

chamarnadh

Guest
Привіт, в одній з дизайн я використовую замкненою реле для включення і виключення вісім розетки. Моя проблема в тому, коли я перемикаючи його на шум йде на харчування 5V, хоча харчування для реле є ізольованою. Шум відрізняється частота для кожного реле (іноді це 200 кГц іноді це кілька десятків МГц). Через це шуму кілька разів мій RS-232 порт повішення. Я звик LC фільтр з 100мкГн і 0.1uF, але шум все ще там. Може хто-небудь запропонував схема фільтра для this.And Як ми можемо обчислити значення фільтра. Спасибі і вважає Amarnadh

Це індуктор шум? Якщо так, то вам необхідно зменшити значення індуктивності.

Це індуктор шум? Якщо так, то вам необхідно зменшити значення індуктивності.
Дякую, я була перевірена на сферу частоті кілька МГц і від піку до піку напруги 7.8V на поставку 5V. Як ми можемо відповідати це індуктор шум? З повагою Amarnadh

Якщо він тільки відвідує перемикання захід, то це, ймовірно, зворотного ходу енергії котушки, які скидаються, і недостатньо образив (навколо занадто великий струмового петлі, ліворуч кільце занадто довго, і т.д.). Ваше заземлення може бути проблема, якщо поточний вирішує серійний лінії кращого шляху, ніж явний шлях потужність котушки.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back