ЖК-перетворення

M

Maverickmax

Guest
Привет

Я використовую FastLCD для перенесення 128x64 LCD фотографії в hexdecimal номера, але я не зміг перетворити фотографію в номери.Чи є альтернативні програми для мене використовувати?

Яка ваша рекомендація?

Maverick Макс

Хто-небудь знаєте, де можна отримати зображення з байт перетворення для 128x64 LCD модуль?

Maverick Макс

У мене є програмне забезпечення під назвою "Mikrobasic" що програма ПОС MCU використанням базового мови.Вона має вбудований конвертор, який може генерувати Hex значення будь-якого зображення.

If you want it, tell me.

Нічого тепер я використовую FastLCD програмне забезпечення.Я навчився жорсткий спосіб використовувати його, але я в повній мірі розуміти, як використати цей час.

Дякуємо за вашу пропозиціюMaverick Макс

Я роблю один проект, який використовує KS0108 заснований 128x64 GLCD якості дисплея пристрою.Я хотів би знати, якщо хто-небудь знає, як зробити CUSTOM шрифтів для використання з GLCD?Я потребує 5x5 шрифт FastAvr.Є багато посад, пропонуючи використання FASTLCD заявки.Але яким-то ніде його письмового Як використовувати FASTLCD заявці.Програма поставляється з NO ДОПОМОГА файлу теж.Так що якщо хто має якісь ідеї або досвід PLZ частка їх.Це буде великою допомогою для людей, як я, які застрягли в стандартні шрифти FASTAVR.

Будь ласка консультацій!

Спасибо!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back