Е переглядів аМеззаде в ЖК?

B

btminzon

Guest
Привіт люди!Я розвиваються програма, яка використовує РК-40x4.Я написав код для відображення повідомлень, написання байти до байта.Але займає так багато коду, і somuch час це зробити.Я бачив в коді якийсь час назад, використовуючи функцію Е, але я не знаю, як керувати текстом OS Е і мої функції РК-логіки.Я просто хочу використовувати Е, замість wrtitting байти до байта.Я не знаю, якщо було ясно в моїх сумнівів .... Якщо хто-небудь зрозумів мою проблему, і ноу-хау, щоб допомогти мені, будь ласка, я буду дуже thankfull!

привіт

Привіт

Я думаю, ви використовуєте мікроконтроллер для передачі тексту.і ви використовуєте IDES як Кошице! L або MP1AB ....

Це ім'я функції не повинні Е (його просто ім'я).Ви можете створити свої власні функції, а також передавати рядки, яка буде відображатися у функцію.Функція може мати всі необхідні затримки і таке інше.

Просто створіть програму один раз, ви можете використовувати його для будь-якої програми, Ви хочете (типу бібліотека)

kannan.k

kannan.k пише:

ПривітЯ думаю, ви використовуєте мікроконтроллер для передачі тексту.
і ви використовуєте IDES як Кошице! L або MP1AB ....

Я думаю, що кращий спосіб писати нові ріЬспаг функції (вона використовується Е).Який робить стриманий висновок одного символу на РК-екрані і збільшує позиції.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back