Е. Моделювання Tx і Rx шляхи використання Ansoft Designer

S

sekharareddy

Guest
Hello All,
Хто-небудь може допомогти мені, як робити моделювання ЕМ
1) Tx шляху, що складаються з BaLUn, Switch та антена
2) Rx Шлях, що складається з антени, МШУ, Switch і Балун.

Я новий користувач цього software.Also допомогти мені, як імпортувати S-параметрів зазначених вище компонентів, перш ніж робити симуляцію.

Я вдячний, якщо хто завантажує papares у відношенні того ж ............[/ B]

Я не настільки experinced з конструктором, але у можете слідкувати Приступаючи до роботи,

якщо і використовувати оголошень я можу допомогти

khouly

Thank U khouly .......... Але я Не маєте оголошення "зі мною ........

МММ, OK, спробуйте вивчити дизайнера це хороший інструмент, як добре, у мене є imited знань про нього, тому, якщо хочете, ми можемо exchnage konwledge

khouly

Спасибо ............. Я намагаюся отримати експерт керівні принципи для same.Let мені побачити, якщо я можу закінчити successfully.Then безумовно ми будемо обмінюватися взаємної ..... .....

Якщо ви дійсно хочете, щоб модель від передавача до приймача не забудьте каналу і поділ між надсилати та отримувати антенами.Щоб сказати, що це складніше understatment.

Г-н Azulykit,
У мене тільки одна антена для Tx і M Rx.I ', використовуючи перемикач SPDT для Tx / Rx відбору.

Це звучало, як ви шукали, щоб виконувати те, що часто називають посилання "Бюджет", де аналіз сигналу відстежується від джерела до кінцевого пункту призначення.B. Skalar, "Цифрова Зв'язок" має хороший опис цього процесу.

Якщо Ви збираєтеся робити тільки аналіз на шляху визначається як А або вище, що на входах і виходах ви думаєте порівняння?Я думаю, ви могли б ставитися до BaLUn, фільтр і антенний як єдине ціле і оцінити вигоди, спрямованість, S11, діаграми, пропускної спроможності і так далі.

Посилання бюджети як і раніше значущою, навіть з T / R вимикач.Навіть якщо у вас є тільки одна антена і T / R перемикача є ще одна антена на іншому кінці з'єднання.РЛС можуть бути виключення, але навіть там посилання бюджети мають сенс.

Ваше завдання не для мене ясно.Що ви хочете, щоб ваш "EM моделювання" робити?Який результат очікуєте ви?

Ansoft Designer складається з трьох основних підрозділів: інструмент системного аналізу, MOM інструмент аналізу макета та схема тренажера.Інструмент MOM може бути використана для антен, які можна було би формі з ПХД, як структури.

Точно, я хочу, щоб моделювати для S11, S21 обох шляхів я вже згадував вище.Маю S-файли параметрів вищезазначених components.I хочемо, щоб імітувати вище paramters, імпортуючи S-параметрів components.Also я хочу розглянути mocrostrip слід шириною, діелектричні властивості т.д.

Якщо один кінець шляху ти моделювання є антеною, S21 не доступні безпосередньо.Розглянемо вхідний роз'єм, як Порт-1.Тепер що ви збираєтеся телефонувати 2 порту?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back