Емальований провід-хау для смуги?

B

batdin

Guest
Привіт, моє запитання дуже проста. Як видалити покриття з емальованого мідного дроту? Я повинен зробити це протягом сотень проводів і сподіваємося, що є спосіб простіше, ніж подряпин ножем або печіння і scratching.I намагався з найпотужнішим розчинником я знайшов ... і нічого, звичайно:) Там повинно бути належним розчинника Я sure.What я повинен шукати? Заздалегідь дякую!

Я думаю, що будь-який хімікат, який може видалити емаль зажадає здоров'я і техніки безпеки. Пошук з Google пропонує мурашиної кислоти засновані зачистки фарби, метилетилкетон, suphuric кислотою або азотної кислоти.

Я повинен був зробити щось подібне з сонячними панелями, які lacered де на одній стороні (більш 100). Я використовував enviromentaly Товариський для зняття фарби купив у КПК компонентів Англії Barrybear

Спробуйте пайки з аспірином. Деякі хлопці вважаючи, що це. Звичайно, це кислота, а не здоровий спосіб робити.

Там деякі натяки на емальованих проводів за адресою: З повагою, IanP

Привіт, я хотів би уникнути аспірин, якщо це можливо. При нагріванні парів, що виділяються містять всі хімічні речовини в таблетці, і, очевидно, «ацетилсаліцилова кислота». У досить чистому вигляді, його відмінні отруту. Він поглинає через шкіру легко, і, як правило, щось, що слід уникати. Я розумію, що таблетки містять дуже невелика кількість, але робити це багато разів, з парами перебуваючи далеко чистіше, що містяться у таблетці, я б не став. Сказати, що я 'мати' пробував цього, на вулиці, і вона, здавалося, не більше, ніж при запуску ефективних емальованих проводів більш гаряче полум'я і витираючи вологою ганчіркою. Крім того, пайки з додатковим потоком, здається, працює добре, залізо опіки емаль, і потік бере його з дротом. Крім олова в дріт для пайки пізніше. Buriedcode.

Тільки, щоб повідомити, що я і зробив. Я не міг знайти якийсь фарбою removers.All з тих, що я знайшов, були засновані на метиленхлорид, і це безумовно не працює! Таким чином, я вдавався до вигоряння і подряпин method.I взяв мене менше часу, ніж очікувалося (я використовував залізо шерсть), і результат був задовільним.

Я використовую легкі (зріджений газ) при роботі з скловолокном заснований ізоляції. Але може бути, краще спробувати alchogol заснований вогонь - він повинен бути чистим, ніж газ.

Я вставляючи тому що я впевнений, що я знаю, як відповісти на це питання, але я не ресурси, щоб випробувати це і було проблемою багато разів. є такий інструмент, як "пайки банк", який повністю ENVIRO недружні і я не можу сказати вам, скільки вентиляції не потрібно ... подивитися його на пошук картинок перші посилання корисних даних як я зробити таку річ. він виглядає як невеликий металевий циліндр, на вершині з коротким стеблом і бази ... він підтримує регульованою температурою зберегти близько сантиметра глибокі варто припою рідини ... за неодноразове занурення в wiretip після wiretip або лудіння велика кількість компонентів, які всі були зігнуті і оброблені відповідно circuitboard. дійсно єдиним ефективним за таких обставин, тому я ніколи не вийшов і отримав один, але я використовував один, і - darnit - не на емальовані поради мідного дроту ... але моя ставка є те, що _could_ це зробити. в будь-якому випадку, бла-бла-бла-як Як як я, напевно, забув я був тут ... сподіваємося, що було в допомозі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back