Електроніка і ОБЧИСЛЮВАЛЬНА ТЕХНІКА? ... Що думаєш??

A

akmirror

Guest
добре .. IMA електроніки студентів, але я думаю, що тепер, коли обчислювальна техніка є обов'язковим для електроніки студент зразок мене ... Тому й потрібно знати близько програмування н продуктів, як, що ... Ну їм намагаються побудувати свій перший робот .. ню знаю ... так багато progarmming до так .. мікроконтролера йде ... я завжди думаю, що якби я знав близько VISUAL BASIC .. JAVA .. я б ВГА дійсно зробили хорошу проектів, особливо в області робототехніки .... Так що ... Закон про держзакупівлі ... може у PLZ допомогти мені ... очистити свою думку щодо цього .. Було б gr8 допомоги ...............????? ????????????????????????? ?? [/ код]

Що ви думаєте про взаємодію частини ... можливо, частина мікроконтролера ви потребують програмування розглянути є невелика проблема взаємодії частини і рухомих частин, то ви зможете знайти несправність допомогою напруги та інших характеристик, які повинні бути присутніми у визначений момент ... . Так що інженер буде думаєш у цей час він повинен був інженер-електронщик, тому що програмне забезпечення те, що ми вчимося .... одне ти повинен розуміти, що кожна галузь має свої фірмові страви та реальні проблеми в житті не може бути виконана зі знанням тільки одного предмета ....

Електроніки є широким полем приятель, обчислювальної техніки є підлеглим електроніки (або краще сказати, усіченої поле в електроніці) і його дійсно до вас тепер вибирати (краще, щоб подивитися, перш ніж стрибок)

Я думаю, я б дотримуватися більш широкого кола elec.eng., Я знаю з досвіду, що модулі комп'ютерної Арент інженерних завжди самий практичний і вивчення мов програмування ще до вас. Я б сказав, вивчають мови, як ви в них потребує, його більш ефективним способом, що і ви вчитеся використовувати, а не тільки заради цього. удачі однак ви йдете.

Я піду з електронікою ... з електронікою, це більш легко адаптуватися з різними електричними полями інженерних таких, як енергетика та телекомунікації. але це залежить від вас, кожне поле має свої переваги і недоліки .. : D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back