Електронні навантаження Дизайн

Ѳ

ѳ

Guest
Я створенні активної навантаження для високого струму (125A) з низьким напругою (5Vdc) джерела живлення.

Моє намір полягає в тому, щоб використовувати GP500LSS06S по моему заявою і яка це простий блок-схема по дизайну.Був би вдячний за будь-які поради та пропозиції.Спасибо.
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

додається PDF файлів

стосується - haymeron
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Для використання шим сигналу керувати МОП є одним із способів їх використання в якості активної навантаження.Проблема відбувається, коли ви що-небудь серйозне тестування та оцінку по PSU Вам буде помилкою вимірювання шуму на виході з ПГУ в рамках випробувань, як ви будете мати наслідки в PWM там.PWM буде хороша для перехідних реакції, але і для шуму потрібно лінійного приводу.

Я зробив 50v/50A одиниця з 25 X IRF1010 в / / у масових Теплоотвод примусовим охолодженням,
що працюють в лінійному режимі.

E

Для використання шим сигналу керувати МОП є одним із способів їх використання в якості активної навантаження.Проблема відбувається, коли ви що-небудь серйозне тестування та оцінку по PSU Вам буде помилкою вимірювання шуму на виході з ПГУ в рамках випробувань, як ви будете мати наслідки в PWM там.PWM буде хороша для перехідних реакції, але і для шуму потрібно лінійного приводу.

Я зробив 50v/50A одиниця з 25 X IRF1010 в / / у масових Теплоотвод примусовим охолодженням,
що працюють в лінійному режимі.

E

Завдяки haymeron для проектування кінчиком, однак, що
в перший раз бачу PWM використовувалися для PSU навантаження.

E-дизайн має гарну крапку щодо мети і можливих проблем шуму для такого підходу.У минулому, я зробив дизайн активної лінійної навантаження протестувати PSU 2kV на 1.6a.На цей раз, однак, це сільноточний (125A), що дійсно до мене ставиться.

Дякуємо за поради!

Я будівництва 50V/10A активна навантаження, а зараз хочуть DI / DT функції контролю, кожен може передбачити, як це дизайн?

Спробуйте це посилання.
http://www.webx.dk/oz2cpu/radios/dc-load.htm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back