Електрика до сітки?

E

eem2am

Guest
Здравствуйте,

я хотів поставити електричну енергію від сонячних батарей назад в електромережі Великобританії.

робить будь-який читач знаю IC (чіп), які можуть виступати в якості контролера для цього?

Я зрозумів, що це буде якийсь-то поточний зондування інвертора.

бути в курсі число факт, що ви, мабуть, знадобиться кілька сертифікацію, перш ніж фактичне використання.Якщо ви просто побудувати свій власний, я думаю, можна дозволити собі витрати, які виходять з Tha certicication процесу.Якщо ви робите це за професійними причин, інформувати себе пристойно, тому що в різних країнах, правила можуть бути різними.

Крім того, потрібно передбачити систему, яка відключає перетворювач від мережі, якщо напруга зникає (для забезпечення безпеки працівників на сітці).

Stefaan

Цитата:

бути в курсі число факт, що ви, мабуть, знадобиться кілька сертифікації перш ніж ви зможете використовувати його фактичного

Це досить завдання.Я бачив системи інвертор для цього, і вони про розміри печі.І вони комплексу багатьох напівпровідникових приладів влади.Я читав кілька статей з цього питання і електричних мереж повинні отримати розумніші до таких систем можуть бути використані на великих масштабах.Всі інвертори необхідно раб тягач, але може отримати збігаються за часом і починають наслідувати один за одним і створюють деякий сітки або створити хаос "влада острова".Низька швидкість передачі даних "Серцебиття" сигнал може бути застосоване до лінії електропередачі, для сигналізації і терміни цілей цих інверторів.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back