ЕМ хвилі transimitted в лінії передачі фізично

B

buyan

Guest
Насправді, я завжди цікаво, як ЕМ хвилі передаються в лінії передачі, наприклад. микрополосковой лінії, physcially. Це через електронного руху під силу з Е-поля і Н-поле? Надія хтось може допомогти прояснити.

ЕМ хвиль, використовуваних в лініях, як правило, дуже високі frequencied та подорожі по поверхні хвилеводу або яке б не було це ... це називається скін-ефекту і обумовлена електронами тільки ....

а Буян, Ви повинні знати про різні домінуючих мод в лініях (TE / TM) + тип лінії (паралельні дроти / коаксіальний / і т.д.). Ви будете мати краще уявлення!

Привіт mihirtronics, я знаю Є різні режими для різних ліній transimission. Я знаю ці теорії та математики формули теж. Тим не менш, я до сих пір цікаво, чому і як EMwave поширюватися в реальному світі. Наприклад, якщо ми відкинемо камінь в озеро, ми бачимо, хвиля поширюється і водної поверхні різна. Lookslike, є сили, щоб підштовхнути відмахнутися. Аналогічним чином, якщо ми застосовуємо ГГц сигнал в микрополосковой лінії, будь-яка зміна всередині буде мати місце для микрополосковой лінії? [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 7 хвилин: [/ колір] [/ розмір] [цитата = А. Ананд Срінівасан] ЕМ хвиль, використовуваних в лініях, як правило, дуже високі frequencied і подорожувати по поверхні хвилеводу або яке б не було це ... це називається скін-ефекту і обумовлена електронами тільки ....[/ цитата] Привіт Srinivasan, Ях, я кажу про Росію і мікрохвильову піч. Не могли б Ви люб'язно пояснити в деталях про "подорожувати по поверхні хвилеводу"? Як це подорож? Там повинно бути STH для того, щоб використовувати для подорожей, чи не так? Будь ласка, поправте мене, якщо я помиляюся.

ЕМ хвиль не вимагають середніх подорожі .... але хвилі, які ми використовуємо як правило, мають певний вплив на поверхні провідника через їх високої частоти ...

[Цитата = А. Ананд Срінівасан] ЕМ хвиль не вимагають середніх подорожі .... але хвилі, які ми використовуємо як правило, мають певний вплив на поверхні провідника через їх високу цитати ...[/ частота] Спасибі за вашу відповідь. Деякі фактично означає? електрони рухаються під електромагнітного поля? До речі, для микрополосковой лінії, велика частина енергії поширюється в підкладці між верхньою металевої смуги і наземних план, якщо я не помиляюся. Так поверхні металевої стрічки на повітрі не повинно бути багато постраждалих, правильно?

поверхневих хвиль, можна побачити в них .... Поверхневі хвилі орієнтуються на межі розділу двох середовищ. Поверхневі хвилі поширюються уздовж цієї межі. Поверхневі хвилі можна спостерігати на мікрополоскових ліній передачі, де хвилі не поширюються вздовж микрополосковой диригент .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back